Skip to the main content

Webinar Technisch Beleid: Unitas aan het woord

Trainers

Dinsdagavond 22 september organiseert het KNKV opnieuw een webinar over Technisch Beleid. Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gaan in gesprek met de Technische Commissie van Unitas/Perspectief over hoe de Harderwijkers aan de slag zijn gegaan met het updaten van het Technische Beleid. Het delen van deze praktijkervaring is een vervolg op het webinar in juni.

Waarom heeft Unitas/Perspectief haar Technische Beleid geüpdatet en hoe ging dat proces? Deze vragen worden dinsdag beantwoord, net als de vragen die andere verenigingen zelf kunnen stellen tijdens het webinar. Het webinar start om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het webinar door dit aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan tot maandag 22.00 uur. Als je je hebt aangemeld ontvang je dinsdagmiddag per e-mail een link waarmee je die avond kunt deelnemen aan het webinar.

Foto: Hans Bömer, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Kijk of luister terug: ‘Wedstrijdklaar in drie weken’
Trainers
Kijk of luister terug: ‘Wedstrijdklaar in drie weken’

Met tweehonderd aanmeldingen was er veel belangstelling voor het webinar ‘Wedstrijdklaar in drie weken’ van afgelopen dinsdagavond. Hier kijk of luister je het webinar terug en kun je lezen wat er besproken is.

Lees meer
Kader versterken met een clubkadercoach
Trainers
Kader versterken met een clubkadercoach

Acht korfbalverenigingen hebben het afgelopen jaar meegedaan aan het proeftuinenproject clubkadercoaching. Door mee te doen aan dit project kregen de trainers en coaches van de verenigingen ondersteuning van buurtsportcoaches.

Lees meer
Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'
Trainers
Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'

Dinsdag 7 juli organiseert het KNKV een webinar voor trainers. Tijdens het webinar gaan bondscoach Scholtmeijer, mastercoach Van den Bos en embedded scientist Willemsen in op hoe je het seizoen kunt beginnen zonder overbelasting en blessures.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers