Skip to the main content

Webinar Technisch Beleid: Unitas aan het woord

Trainers

Dinsdagavond 22 september organiseert het KNKV opnieuw een webinar over Technisch Beleid. Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gaan in gesprek met de Technische Commissie van Unitas/Perspectief over hoe de Harderwijkers aan de slag zijn gegaan met het updaten van het Technische Beleid. Het delen van deze praktijkervaring is een vervolg op het webinar in juni.

Waarom heeft Unitas/Perspectief haar Technische Beleid geüpdatet en hoe ging dat proces? Deze vragen worden dinsdag beantwoord, net als de vragen die andere verenigingen zelf kunnen stellen tijdens het webinar. Het webinar start om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het webinar door dit aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan tot maandag 22.00 uur. Als je je hebt aangemeld ontvang je dinsdagmiddag per e-mail een link waarmee je die avond kunt deelnemen aan het webinar.

Foto: Hans Bömer, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Terugblik webinar technisch beleid in de praktijk
Trainers
Terugblik webinar technisch beleid in de praktijk

Afgelopen vrijdag organiseerde het KNKV in samenwerking met Spelenderwijs Verbeteren een webinar over technisch beleid. In dit webinar vertelde Spelenderwijs Verbeteren hoe je een korfbalvisie vanuit een technisch beleid kunt vertalen naar het…

Lees meer
Bouwplan technisch beleid
Trainers
Bouwplan technisch beleid

Om verenigingen te ondersteunen bij het opbouwen van een korfbaltechnisch beleidsplan heeft het KNKV een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld. Dit bouwplan biedt advies, zet aan tot reflecteren en bevat tips.

Lees meer
Kader versterken met een clubkadercoach
Trainers
Kader versterken met een clubkadercoach

Acht korfbalverenigingen hebben het afgelopen jaar meegedaan aan het proeftuinenproject clubkadercoaching. Door mee te doen aan dit project kregen de trainers en coaches van de verenigingen ondersteuning van buurtsportcoaches.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering