Skip to the main content

Webinar over vrijwilligers verplaatst naar maart

Vrijwilligers

Aankomende woensdag stond een webinar over vrijwilligers op de planning, maar vanwege de strenge vorst en de sneeuw gaat dit webinar niet door. De veiligheid van de vrijwilligers en medewerkers die meewerken aan het webinar staat voorop en om die reden is het webinar verplaatst naar dinsdag 16 maart om 19.30 uur. Alles over het webinar lees je hier.

Tijdens het webinar gaan gastsprekers met ervaringen vanuit verschillende perspectieven met elkaar in gesprek over het succesvol werven en behouden van vrijwilligers. Marita Verkaik (tot voor kort bestuurder Korbatjo en nu bondsbestuurder KNKV), Freek van Gorp (vrijwilligerscoördinator Synergo) en Mark Tissink (verenigingsadviseur KNKV) delen hun kennis en ervaringen en geven tips.

Aanmelden

Deelnemers die zich hebben aangemeld voor het webinar van 10 februari hoeven zich niet opnieuw aan te melden voor het webinar van 16 maart. Heb je je aangemeld voor het webinar van 10 februari en kun je er niet bij zijn op 16 maart? Stuur dan een mail naar mariska.kool@knkv.nl. Had je je nog niet aangemeld en wil je er wel graag bij zijn op 16 maart? Meld je dan uiterlijk 14 maart aan via dit aanmeldformulier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

In de spotlight: Ralph von Franquemont
Vrijwilligers
In de spotlight: Ralph von Franquemont

Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Ralph von Franquemont. Ralph is al heel lang KNKV-vrijwilliger en begon zijn vrijwilligerscarrière eind jaren zeventig als lid…

Lees meer
Dagbesteding loont voor korfbalverenigingen
Best practice Vrijwilligers
Dagbesteding loont voor korfbalverenigingen

Een maatschappelijke bijdrage leveren én tegelijkertijd vrijwilligerstaken binnen de vereniging vervuld krijgen? Antilopen en DeetosSnel slagen er met het aanbieden van dagbesteding in om een win-winsituatie te creëren. Door dagbesteding aan te…

Lees meer
Wilson-erebeker voor Henk Lagerwaard, Ria Poelstra en Michel van Gent
Vrijwilligers
Wilson-erebeker voor Henk Lagerwaard, Ria Poelstra en Michel van Gent

Vorige week ontvingen Henk Lagerwaard, Ria Poelstra en Michel van Gent de Wilson-erebeker omdat zij zich inzetten voor het korfbal en het KNKV door het archief op te schonen en te structureren.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine