Skip to the main content

Webinar ‘Hoe betaal ik de trainer/coach?’

Financiën Trainers

Hoe kun je als vereniging een trainer/coach betalen? Wat kan een trainer/coach als vergoeding vragen? Aan welke regels van de belastingdienst moet je je als vereniging houden? Omdat veel verenigingen vragen hebben over het betalen van een trainer/coach, faciliteert het KNKV twee webinars over dit onderwerp. Tijdens deze webinars komen diverse betalingsmogelijkheden aan bod.

Dit webinar is geschikt voor verenigingen én voor trainers/coaches die meer inzicht willen krijgen in de soorten betalingen en vergoedingen die er zijn. Het webinar vindt plaats op maandag 31 mei en op dinsdag 1 juni van 19.30 uur tot 20.30 uur. Ben je geïnteresseerd in dit webinar? Meld je dan uiterlijk zondag aan voor één van de webinars via dit formulier. Je ontvangt dan op de dag van het webinar een link naar het webinar.

Gerelateerde artikelen

Bouwen aan technisch beleid
Trainers
Bouwen aan technisch beleid

Samen met plezier korfballen gaat het beste als alle zaken op de vereniging goed geregeld zijn. Een technisch beleidsplan kan helpen om voor iedereen helder te krijgen hoe er gekorfbald en verenigd wordt …

Lees meer
Update financiële regelingen
Financiën
Update financiële regelingen

Als gevolg van de coronacrisis steunt de overheid de sport met een steunpakket. Vrijdag werd de steunmaatregel TASO gepubliceerd en werd bekend dat er financiële steun komt voor verenigingen met een eigen accommodatie.

Lees meer
Kader versterken met een clubkadercoach
Trainers
Kader versterken met een clubkadercoach

Acht korfbalverenigingen hebben het afgelopen jaar meegedaan aan het proeftuinenproject clubkadercoaching. Door mee te doen aan dit project kregen de trainers en coaches van de verenigingen ondersteuning van buurtsportcoaches.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd