Skip to the main content

Webinar ‘Hoe betaal ik de trainer/coach?’

Financiën Trainers

Hoe kun je als vereniging een trainer/coach betalen? Wat kan een trainer/coach als vergoeding vragen? Aan welke regels van de belastingdienst moet je je als vereniging houden? Omdat veel verenigingen vragen hebben over het betalen van een trainer/coach, faciliteert het KNKV twee webinars over dit onderwerp. Tijdens deze webinars komen diverse betalingsmogelijkheden aan bod.

Dit webinar is geschikt voor verenigingen én voor trainers/coaches die meer inzicht willen krijgen in de soorten betalingen en vergoedingen die er zijn. Het webinar vindt plaats op maandag 31 mei en op dinsdag 1 juni van 19.30 uur tot 20.30 uur. Ben je geïnteresseerd in dit webinar? Meld je dan uiterlijk zondag aan voor één van de webinars via dit formulier. Je ontvangt dan op de dag van het webinar een link naar het webinar.

Gerelateerde artikelen

Steunpakket voor de sport wordt aangepast en heropend
Financiën
Steunpakket voor de sport wordt aangepast en heropend
Om sportverenigingen die getroffen worden door de huidige coronamaatregelen te compenseren, trekt het kabinet zestig miljoen euro uit voor een sport-specifiek steunpakket.
Lees meer
Nieuwe clinic: 'Training geven: de basics'
Trainers
Nieuwe clinic: 'Training geven: de basics'
Voor beginnende trainers en ouders die een team gaan begeleiden heeft het KNKV de clinic ‘Training geven: de basics’ ontwikkeld. De trainers leren tijdens de clinic in één avond de basis van het training geven.
Lees meer
Digitaal korfbalcongres: workshops voor trainers en coaches
Trainers Verenigingsservice
Digitaal korfbalcongres: workshops voor trainers en coaches
Speciaal voor trainers, coaches en technisch kader zijn er dit jaar tijdens het digitale korfbalcongres workshops over wedstrijdanalyse en wedstrijdvoorbereiding én over teamsamenstelling en selecteren. Hoe zien een goede wedstrijdanalyse en wedstrijdvoorbereiding eruit en hoe zet je dit in om je team optimaal te kunnen laten presteren? En op welke manier kun je jeugdteams indelen? […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd