Skip to the main content

Webinar: het opzetten en uitvoeren van een goede livestream

Verenigingsservice Vrijwilligers

Maandagavond 21 maart verzorgen enkele leden van de livestreamcrews van de Korfbal Leagueverenigingen een gratis webinar met als onderwerp: het opzetten en uitvoeren van een goede livestream.

Het webinar wordt georganiseerd via Teams en is bedoeld voor crewleden van de actieve livestreams (Hoofdklasse tot en met de vierde klasse) én voor verenigingen die nog geen livestream hebben en hier wel graag mee aan de slag willen.

Onderdelen

Het webinar bestaat uit drie onderdelen:

  1. Organisatie en techniek (inclusief kostenplaatje). Door: André Kager (TOP/LITTA) en Paul van de Griendt (Dalto/Klaverblad Verzekeringen);
  2. Presentatie. Door: Luna Boerhout (KZ/Thermo4U);
  3. Commentaar. Door: Joris Houweling (Fortuna/Delta Logistiek) en Jacco van den Boogaart (PKC/Vertom).
Vragen stellen

Tijdens het Teams-webinar hebben deelnemers de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen. Mochten er te veel vragen zijn om die allemaal te kunnen beantwoorden, dan zullen die na afloop via een Q&A schriftelijk worden beantwoord. Dit document wordt dan per mail verstuurd naar alle deelnemers.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan dit webinar? Meld jezelf dan aan door een mail te sturen naar jorishouweling@hotmail.com. Vermeld in deze mail je naam, je vereniging en je mailadres. Het is mogelijk om meerdere mensen tegelijk aan te melden, maar geef dan wel alle namen en mailadressen door. Er is ruimte voor vijftig deelnemers. Bij meer aanmeldingen wordt op korte termijn nog een webinar georganiseerd.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar jaccovandenboogaart@gmail.com.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

In de spotlight: Esther Duindam
Korfbalaanbod Vrijwilligers
In de spotlight: Esther Duindam
Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Esther Duindam. Esther korfbalt al sinds dat ze zes jaar oud was, heeft bij verschillende verenigingen gespeeld en is nu voorzitter van de Studentenkorfbalcommissie (SKC). “Samen met het KNKV kijken we naar hoe we studentenkorfbal zichtbaarder kunnen maken en hoe we […]
Lees meer
Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal
Verenigingsservice
Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal
De verenigingsadviseurs zorgen samen met de RWVC's dat alle advies- en ondersteuningsvragen van verenigingen worden beantwoord. Maar wat kunnen verenigingen van de werkgroepen verwachten?
Lees meer
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs
Om veilig te kunnen sporten is het belangrijk dat we ons houden aan de huidige coronamaatregelen. We roepen daarom alle verenigingen dringend op om het coronatoegangsbewijs (CTB) goed te (blijven) controleren. Ook het checken van een geldig identiteitsbewijs hoort bij deze controle. Voor alle binnenruimtes op sportlocaties is vanaf achttien jaar een CTB namelijk verplicht. […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd