Skip to the main content

Vrienden- & vriendinnentraining

Wil je leden én niet-leden in beweging houden en van korfbal laten genieten? Organiseer dan een vrienden- & vriendinnentraining! Je kunt nu gratis vriendenkaart aanvragen en als je dit vóór 11 juni 2020 doet maak je kans op een clinic van een (jeugd)international of KNKV-trainer.

Een vrienden- & vriendinnentraining is een ideaal instrument om nieuwe jongens en meisjes op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met korfbal en met jouw vereniging. Bij deze training zijn ook vrienden en vriendinnen van leden welkom.

Vriendenkaarten en clinic

Je kunt de vriendenkaarten gratis aanvragen. Als je de kaarten aanvraagt vóór 11 juni 2020 maak je kans op een clinic tussen 20 en 27 juni 2020. Aanvragen kan zolang de voorraad strekt. Als je geen clinic wint, kun je met de vriendenkaarten en de handleiding zelf een vrienden- & vriendinnentraining geven.

Korfbalzomer

Vrienden- & vriendinnentraining is één van de activiteiten waar verenigingen op aan kunnen haken om er een mooie #korfbalzomer van te maken. De overige activiteiten vind je op knkv.nl/korfbalzomer.

Foto: Edwin Sonneveld, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Experimenten Cashback World Korfbal League
Competitie
Experimenten Cashback World Korfbal League
Dinsdag 15 oktober heeft het Bondsbestuur voor het komende Korfbal Leagueseizoen drie spelregelexperimenten vastgesteld. Welke dit zijn lees je hier.
Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid in mei
Verenigingsservice
Aangepaste telefonische bereikbaarheid in mei
In verband met de aankomende feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV in mei op een aantal dagen aangepast. Het KNKV is op Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaartsdag (13 mei) en tweede pinksterdag (24 mei) gesloten en niet telefonisch bereikbaar. Op de dag na Hemelvaart (14 mei) is de afdeling Service en Ondersteuning niet bereikbaar. […]
Lees meer
De vrienden- en vriendinnenmaand is gestart!
Ledenwerving/-behoud
De vrienden- en vriendinnenmaand is gestart!
Het is juni en dat betekent dat de door het KNKV uitgeroepen vrienden- en vriendinnenmaand is gestart. Deze maand gaan achttien KNKV-trainers langs bij 65 verenigingen om deze verenigingen te ondersteunen bij hun vrienden- en vriendinnentrainingen, waar in totaal bijna drieduizend kinderen aan mee gaan doen. Krijgt jouw vereniging geen KNKV-trainer op bezoek en ga […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt