Skip to the main content

Vijfde editie online KNKV Magazine

Best practice Bestuurders Verenigingsservice

Vandaag verscheen de vijfde editie van het KNKV Magazine. Hierin lees je onder andere hoe bij GG/IJskoud de Beste alle kinderen mee kunnen doen door het Jeugdfonds Sport & Cultuur en hoe Antilopen/Lancyr Deelen en DeetosSnel door het aanbieden van dagbesteding een maatschappelijke bijdrage leveren en tegelijkertijd vrijwilligerstaken vervullen. Verder bevat het magazine artikelen over korfbal op school, technisch beleid, verenigingsondersteuning, accommodatiezaken en medische zaken.

Zo lees je in het magazine ook hoe je met Back to School een extra impuls kunt geven aan korfbal op school, hoe je aan de slag kunt gaan met het technische beleidsplan van je vereniging, hoe de korfbaladviseurs en verenigingsadviseurs verenigingen op beleidsmatig én korfbalinhoudelijk niveau ondersteunen, waar je op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen en hoe je kruisbandletsel kunt voorkomen. Je vindt het magazine hier.

KNKV Magazines

Vorig jaar verschenen al vier edities van het online KNKV Magazine. Met de verhalen in het magazine inspireert en informeert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en met relevante verhalen uit de praktijk. De verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging. Een overzicht van alle magazines vind je hier.

KNKV Magazine direct in je mailbox

Als je het magazine rechtstreeks in je mailbox wilt ontvangen dan kun je je aanmelden via Mijn Korfbal. Na het inloggen kun je je via de optie ‘nieuwsbrieven’ (links) inschrijven voor het magazine. Je dient hiervoor geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

Optimale leesbaarheid

Voor een optimale leesbaarheid van dit responsive magazine op een pc of laptop kan het wijzigen van je beeldschermverhoudingen in enkele gevallen gewenst zijn. Lees je het magazine op je mobiel dan geeft het in horizontale stand de beste weergave.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Terugblik webinar vrijwilligers
Verenigingsservice Vrijwilligers
Terugblik webinar vrijwilligers

Vorige week vond het webinar over vrijwilligers plaats. Voor bijna tweehonderd geïnteresseerden gingen Rianne van Zandbergen (gespreksleider), Aart Berkhout (voorzitter CKV VEO), Bram van Slooten (vrijwilligerscoördinator KV Sparta Nijkerk) en Irma Profijt-Doorlag…

Lees meer
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?

Wil jij in het hart van de sportwereld meedenken over de korfbalsport, je kennis en ervaring inzetten voor de toekomst van korfbal, een groot netwerk in de sport opbouwen, jezelf persoonlijk ontwikkelen…

Lees meer
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen

Vandaag is het vierde online KNKV Magazine verschenen. Het magazine bevat inspirerende en informatieve artikelen uit de praktijk. Deze verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging.

Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar
Bestuurders Verenigingsservice
Vanaf nu mogelijk: invullen verenigingsmonitor 2020-2021