Skip to the main content

VIDEO: op naar het nieuwe seizoen

Accommodatie Competitie

“We hebben de fantastische positie gekregen dat we mogen sporten. Het volgen van het protocol van NOC*NSF is iets wat we samen kunnen doen.” Met die woorden blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie.

Samen met verenigingsadviseur Mark Tissink ging hij vrijdag op bezoek bij ckc Maassluis, dat laat zien welke maatregelen het heeft getroffen om de sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Het protocol van NOC*NSF en de KNKV-antwoorden op veel gestelde ‘coronavragen’ vind je hier. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met je verenigingsadviseur of via het ticketsysteem.

Met competitievragen kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Gerelateerde artikelen

Licenties Auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie Financiën
Licenties Auteursrechten muziek en beeld

Wordt bij jullie in de kantine muziek gedraaid? Of kijken jullie wel eens een wedstrijd op de tv die in de accommodatie hangt? Dan kan het zijn dat je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor moet hebben.

Lees meer
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming

Juist nu is het enorm waardevol om aan de slag te gaan met duurzaamheid. Het structureel verlagen van de energienota leidt tot kostenverlaging en besparingen. Je kunt hier gratis begeleiding bij krijgen.

Lees meer
Streep door zaalcompetitie
Competitie
Streep door zaalcompetitie

In alle klassen onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League) zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond, waarin duidelijk werd…

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers