Skip to the main content

VIDEO: op naar het nieuwe seizoen

Accommodatie Competitie

“We hebben de fantastische positie gekregen dat we mogen sporten. Het volgen van het protocol van NOC*NSF is iets wat we samen kunnen doen.” Met die woorden blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie.

Samen met verenigingsadviseur Mark Tissink ging hij vrijdag op bezoek bij ckc Maassluis, dat laat zien welke maatregelen het heeft getroffen om de sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Het protocol van NOC*NSF en de KNKV-antwoorden op veel gestelde ‘coronavragen’ vind je hier. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met je verenigingsadviseur of via het ticketsysteem.

Met competitievragen kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Gerelateerde artikelen

Programma najaarscompetitie verstuurd
Competitie
Programma najaarscompetitie verstuurd

Het programma voor de najaarscompetitie is definitief en is vanuit Sportlink verstuurd naar de verenigingen. Het programma is ook in te zien via de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’, de actuele programma’s zijn altijd te vinden in Sportlink Club. Het programma wordt in de komende dagen in de website geladen.

Lees meer
Experimenten Cashback World Korfbal League
Competitie
Experimenten Cashback World Korfbal League

Dinsdag 15 oktober heeft het Bondsbestuur voor het komende Korfbal Leagueseizoen drie spelregelexperimenten vastgesteld. Welke dit zijn lees je hier.

Lees meer
Korfbal Leagueseizoen 2021/2022 in twee fases
Competitie
Korfbal Leagueseizoen 2021/2022 in twee fases

Het Korfbal Leagueseizoen 2021/2022 wordt gespeeld in twee achtereenvolgende fases. De competitie start met wederom twee poules met elk zes verenigingen, die allen een keer thuis en uit tegen elkaar spelen. Vervolgens …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd