Skip to the main content

VIDEO: op naar het nieuwe seizoen

Accommodatie Competitie

“We hebben de fantastische positie gekregen dat we mogen sporten. Het volgen van het protocol van NOC*NSF is iets wat we samen kunnen doen.” Met die woorden blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie.

Samen met verenigingsadviseur Mark Tissink ging hij vrijdag op bezoek bij ckc Maassluis, dat laat zien welke maatregelen het heeft getroffen om de sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Het protocol van NOC*NSF en de KNKV-antwoorden op veel gestelde ‘coronavragen’ vind je hier. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met je verenigingsadviseur of via het ticketsysteem.

Met competitievragen kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Gerelateerde artikelen

Programma najaarscompetitie verstuurd
Competitie
Programma najaarscompetitie verstuurd

Het programma voor de najaarscompetitie is definitief en is vanuit Sportlink verstuurd naar de verenigingen. Het programma is ook in te zien via de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’, de actuele programma’s zijn altijd te vinden in Sportlink Club. Het programma wordt in de komende dagen in de website geladen.

Lees meer
Update veld- en zaalcompetitie
Competitie
Update veld- en zaalcompetitie

Er is zojuist een update over de veld- en zaalcompetitie verstuurd naar alle secretariaten, wedstrijdsecretariaten zaal en contactpersonen Competitie. De update vind je ook hier.

Lees meer
Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt
Arbitrage Competitie
Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt

Zoals eerder aangekondigd heeft de Internationale Korfbal Federatie (IKF) de officiële spelregels van korfbal opnieuw vastgesteld. Deze herziene spelregels gaan in per 1 september 2020.Nadat de IKF half juli het nieuwe spelregeldocument heeft opgeleverd, is het KNKV hard aan de slag gegaan om het document te vertalen en de wijzigingen door te voeren in de betreffende bestuursbesluiten en reglementen.

Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar
Bestuurders Verenigingsservice
Vanaf nu mogelijk: invullen verenigingsmonitor 2020-2021