Skip to the main content

VIDEO: Leeuwenhoek bij KC Terda en Keep-Fit ’70

Laurens Leeuwenhoek (TeamNL Korfbal) vormde woensdag een gelegenheidscombinatie met jeugdinternationals Anouk de Visser en Romy de Rijke (U17). In het kader van de This is Korfball Tour – summer edition gaven zij de enthousiaste jeugd van KC Terda (Breda) en Keep-Fit ’70 (Roosendaal) een leuke korfbalclinic.

Na afloop van de korfbalsessies kregen de Brabantse jeugdleden een presentje én een gesigneerd TeamNL Korfbal-cliniccertificaat.

Aftermovie This is Korfball Tour volgt

In totaal kregen woensdag 32 verenigingen bezoek van (jeugd)internationals en/of KNKV-trainers. Deze #korfbalzomer-activiteit trok in totaal 1400 kinderen, een aftermovie hiervan volgt spoedig op de KNKV-kanalen. Meer informatie over de #korfbalzomer vind je op KNKV.nl/korfbalzomer.

Gerelateerde artikelen

Kijk of luister terug: webinar technisch beleid
Trainers
Kijk of luister terug: webinar technisch beleid

Maandag 8 juni vond het eerste webinar technisch beleid plaats. Voor honderdvijftig belangstellenden ging Team Opleidingen in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos over alles wat met technisch beleid te maken heeft.

Lees meer
Programma najaarscompetitie verstuurd
Competitie
Programma najaarscompetitie verstuurd

Het programma voor de najaarscompetitie is definitief en is vanuit Sportlink verstuurd naar de verenigingen. Het programma is ook in te zien via de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’, de actuele programma’s zijn altijd te vinden in Sportlink Club. Het programma wordt in de komende dagen in de website geladen.

Lees meer
Samen sterk met Sportstroom
Accommodatie Partners
Samen sterk met Sportstroom

Wil je een TVL-subsidie aanvragen omdat je door de coronamaatregelen minimaal dertig procent omzetverlies hebt geleden van oktober tot en met december, wil je weten of je kunt besparen op je vaste lasten door deel te nemen aan een energiecollectief of wil je gratis advies of begeleiding bij het verduurzamen van je accommodatie? SportStroom kan je helpen bij al deze onderwerpen.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers