Skip to the main content

VIDEO: Leeuwenhoek bij KC Terda en Keep-Fit ’70

Laurens Leeuwenhoek (TeamNL Korfbal) vormde woensdag een gelegenheidscombinatie met jeugdinternationals Anouk de Visser en Romy de Rijke (U17). In het kader van de This is Korfball Tour – summer edition gaven zij de enthousiaste jeugd van KC Terda (Breda) en Keep-Fit ’70 (Roosendaal) een leuke korfbalclinic.

Na afloop van de korfbalsessies kregen de Brabantse jeugdleden een presentje én een gesigneerd TeamNL Korfbal-cliniccertificaat.

Aftermovie This is Korfball Tour volgt

In totaal kregen woensdag 32 verenigingen bezoek van (jeugd)internationals en/of KNKV-trainers. Deze #korfbalzomer-activiteit trok in totaal 1400 kinderen, een aftermovie hiervan volgt spoedig op de KNKV-kanalen. Meer informatie over de #korfbalzomer vind je op KNKV.nl/korfbalzomer.

Gerelateerde artikelen

Overzicht verzonden mails
Verenigingsservice
Overzicht verzonden mails
Het hele jaar door verstuurt het KNKV informatie naar verenigingen per mail. Om ervoor te zorgen dat de informatie direct op de juiste plek binnen de vereniging binnenkomt, ontvangen naast de secretaris ook de contactpersonen die voor dat desbetreffende onderwerp in Sportlink zijn aangemeld de mail rechtstreeks in hun mailbox. Alle mails die verstuurd zijn […]
Lees meer
Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Accommodatie Financiën
Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Is de omzet van je vereniging door de maatregelen tegen het coronavirus gedaald en heeft je vereniging daardoor moeite met het betalen van vaste lasten? Dan is de TVL-regeling misschien een optie.
Lees meer
Per 1 juli: accommodaties open en wedstrijden mogelijk
Accommodatie
Per 1 juli: accommodaties open en wedstrijden mogelijk
Goed nieuws uit Den Haag. Per 1 juli mogen de sportaccommodaties en -kantines weer open. Ook hoeven korfballers van 19 jaar en ouder per 1 juli tijdens het korfballen geen afstand meer van elkaar te houden en zijn wedstrijden weer mogelijk.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd