Skip to the main content

Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl

KNKV Organisatie

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is er voor gekozen om elke geregistreerde gebruiker een e-mail te zenden waarin aangegeven wordt dat het wachtwoord opnieuw ingesteld moet worden.  De bijbehorende afbeelding en look-and-feel van de e-mail zijn daarbij niet goed over gekomen. De verzonden mail betreft de mail uit onderstaande afbeelding, met als onderwerp “Mijn Korfbal; nieuw wachtwoord vereist”. Deze mail, met als afzender smtpgw@knkv.nl is dus geen spam of phishing.

Gerelateerde artikelen

Telefonische bereikbaarheid maandag 1 november   
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 1 november  

Op maandag 1 november 2021 is het KNKV in verband met een personeelsbijeenkomst tussen 11:00 en 15:00 uur telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 15:00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. 

Lees meer
Kom jij het bondsbestuur versterken?
KNKV Organisatie
Kom jij het bondsbestuur versterken?

Ben jij ambitieus en wil je je talenten inzetten om mee te denken over de toekomst van de korfbalsport? Vanwege het aftreden van een van de zittende leden van het bondsbestuur – …

Lees meer
Terugblik Bondsraadvergadering 27 juni
KNKV Organisatie
Terugblik Bondsraadvergadering 27 juni

Zaterdag 27 juni vond op Papendal de Bondsraadvergadering plaats. Je kunt de vergadering hier terugkijken of teruglezen wat er besproken is.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Voortgang zaalcompetitie 2021/2022
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs