Skip to the main content

Vernieuwde partnerovereenkomst met shoe supplier Mizuno

Partners

Mooi nieuws om het jaar 2023 mee te beginnen. Schoenenpartner Mizuno heeft de partnerovereenkomst met het KNKV met nog eens vier jaar verlengd. Ook de komende jaren zal Mizuno alle internationals, staf en arbiters op het hoogste niveau van schoenen voorzien.

Als KNKV-partner voorziet Mizuno sinds 2015 alle nationale selecties en diens staf van indoor- en runningschoenen. In 2020 is de samenwerking uitgebreid met de scheidsrechters in de Kenonz Korfbal League. Sinds 1906 streeft het Japanse merk naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Niet alleen in het korfbal, maar ook in bijvoorbeeld running, volleybal, handbal, voetbal en golf.

Henry van Meerten, directeur van het KNKV: “We zijn blij dat ook de komende vier jaar onze topatleten en -arbiters door Mizuno worden voorzien van schoenen, om zo topprestaties te kunnen leveren binnen en buiten het veld.”

“Inmiddels is Mizuno zeven jaar official shoe supplier van het KNKV en zijn wij trots op de vierjarige verlenging. Net als de sport korfbal maken onze producten voortdurend een ontwikkeling door in kwaliteit en werken we nauw samen met de topspelers. We zijn trots dat de beste spelers van Nederland spelen op onze Mizuno producten. Kwaliteit staat bij Mizuno altijd voorop en dat sluit perfect aan bij de visie en samenwerking met het KNKV. We streven ernaar om de sport korfbal naar een hoger niveau te tillen zowel binnen het veld als buiten het veld. Jaarlijks bedenken we gezamenlijk nieuwe marketinginitiatieven om korfballers van elk niveau meerwaarde te bieden.”

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Persbericht: T-Mobile partner NOC*NSF en TeamNL
Partners
Persbericht: T-Mobile partner NOC*NSF en TeamNL
Naast steun voor topsport ook gezamenlijk sportdeelname bevorderen.
Lees meer
Enquête over stijgende energiekosten bij sportclubs
Accommodatie Financiën
Enquête over stijgende energiekosten bij sportclubs
Wat doen de stijgende energiekosten met jouw korfbalvereniging? Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wil een goed beeld krijgen van de situatie bij verenigingen als gevolg van de stijgende energielasten. Het Mulier Instituut is daarom gevraagd om, samen met NOC*NSF, de situatie te monitoren. Daarvoor is nu een eerste enquête uitgezet. Heeft jouw […]
Lees meer
Vrijwilligerswerk in de spotlights met NLdoet
Bestuurders Vrijwilligers
Vrijwilligerswerk in de spotlights met NLdoet
Op 10 en 11 maart 2023 organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights, want vrijwilligers maken het verschil. Voor verenigingen is NLdoet dé kans om klussen te klaren en nieuwe vrijwilligers kennis te laten maken met je vereniging. Heeft jouw vereniging een klus te klaren […]
Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Verenigingsservice
Verenigingsmonitor: vernieuwd benchmark dashboard gelanceerd
Verenigingsservice
Interessante en inspirerende verhalen in nieuwste KNKV Magazine