Skip to the main content

Verkiezing Sportaccommodatie van het Jaar 2021

Accommodatie

Is jouw vereniging goed bezig met energiebesparing op de sportaccommodatie? Of creëren jullie een win-win situatie door de accommodatie te delen met bijvoorbeeld een buitenschoolse opvang, een andere vereniging of een praktijk voor fysiotherapie? Nomineer jouw vereniging dan voor de titel ‘meest duurzame Sportaccommodatie van het Jaar 2021’ en maak kans op waardecheque om te besteden aan jouw accommodatie. Je kunt jouw vereniging nomineren tot 12 maart.

Dit jaar wordt de award voor ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar werd er hiernaast ook een award uitgereikt voor ‘het Beste Initiatief Duurzaamheid’. Dit jaar zijn deze categorieën samengevoegd tot de verkiezing ‘meest duurzame Sportaccommodatie van het Jaar’. Heeft jouw vereniging de meest duurzame accommodatie van 2021? Nomineer jouw vereniging dan voor 12 maart via deze website. De award wordt uitgereikt op 22 april.

Uitreiking

De award wordt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties uitgereikt door een deskundige vakjury. De jury bestaat uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO. Mocht de beurs in verband met de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan gaat de uitreiking van de award wel door. Hier wordt dan een online alternatief voor georganiseerd. Meer informatie vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten
Accommodatie Financiën
Regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten

Is de omzet van je vereniging door de maatregelen tegen het coronavirus gedaald en heeft je vereniging daardoor moeite met het betalen van vaste lasten? Dan is de TVL-regeling misschien een optie.

Lees meer
Licenties Auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie Financiën
Licenties Auteursrechten muziek en beeld

Wordt bij jullie in de kantine muziek gedraaid? Of kijken jullie wel eens een wedstrijd op de tv die in de accommodatie hangt? Dan kan het zijn dat je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor moet hebben.

Lees meer
Licenties auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie
Licenties auteursrechten muziek en beeld

Draaien jullie wel eens muziek of tonen jullie wel eens beelden op de tv? Dan heb je een licentie nodig. Tot 1 december kun je je met korting aanmelden en wijzigingen doorgeven.

Lees meer

Topartikelen

Trainers
Gratis trainersclinics bij verenigingen in september
Competitie
Juni-competitie is gestart
Bestuurders Verenigingsservice
Vul de verenigingsmonitor in en zie hoe je vereniging ervoor staat