Skip to the main content

Verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’

Verenigingsservice

Ben je trots op de veerkracht die jouw vereniging het afgelopen jaar getoond heeft? Nomineer jouw vereniging dan voor de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’. Naast de erkenning en waardering die jouw vereniging hierdoor krijgt, maakt jouw vereniging kans op de titel ‘Club van het Jaar’, een masterclass naar keuze en een professionele promotievideo. Met deze video en de aandacht van alle lokale, regionale en landelijke media zet je jouw vereniging in de schijnwerpers.

Club van het jaar 2021

Net als elk jaar kun je jouw vereniging nomineren. Nomineren kan tot en met 5 mei via clubvanhetjaar.nl. Van 19 april tot en met 24 mei kan iedereen stemmen op zijn of haar vereniging. Om het stemmen op jouw vereniging te promoten kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal. Op 26 mei worden de gemeente-, provincie- en wildcardwinnaars bekend. Begin juni pitchen de winnaars hun vereniging (online) voor de vakjury. Op 9 juni wordt de landelijke winnaar bekend. Meer informatie over de verkiezing ‘Club van het Jaar’ vind je hier.

Gerelateerde artikelen

NOC*NSF organiseert webinars
Verenigingsservice
NOC*NSF organiseert webinars

Wil je nieuwe kennis opdoen over financiën, communicatie, sociale veiligheid, arbitrage, duurzaamheid, een gezonde sportomgeving of wil je weten hoe je je vereniging klaarmaakt voor de toekomst? Meld je dan aan.

Lees meer
Online vragenuur: trainen binnen de huidige maatregelen
Trainers Verenigingsservice
Online vragenuur: trainen binnen de huidige maatregelen

Nu jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar weer buiten mogen sporten in groepsverband, zijn veel verenigingen weer begonnen met de trainingen voor de seniorenteams. Maar hoe vul je nu een…

Lees meer
Update coronamaatregelen
Verenigingsservice
Update coronamaatregelen

De op 3 november afgekondigde kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben opnieuw gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering