Skip to the main content

Verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’

Verenigingsservice

Ben je trots op de veerkracht die jouw vereniging het afgelopen jaar getoond heeft? Nomineer jouw vereniging dan voor de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’. Naast de erkenning en waardering die jouw vereniging hierdoor krijgt, maakt jouw vereniging kans op de titel ‘Club van het Jaar’, een masterclass naar keuze en een professionele promotievideo. Met deze video en de aandacht van alle lokale, regionale en landelijke media zet je jouw vereniging in de schijnwerpers.

Club van het jaar 2021

Net als elk jaar kun je jouw vereniging nomineren. Nomineren kan tot en met 5 mei via clubvanhetjaar.nl. Van 19 april tot en met 24 mei kan iedereen stemmen op zijn of haar vereniging. Om het stemmen op jouw vereniging te promoten kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal. Op 26 mei worden de gemeente-, provincie- en wildcardwinnaars bekend. Begin juni pitchen de winnaars hun vereniging (online) voor de vakjury. Op 9 juni wordt de landelijke winnaar bekend. Meer informatie over de verkiezing ‘Club van het Jaar’ vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Vijfde editie online KNKV Magazine
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine
Vandaag verscheen de vijfde editie van het KNKV Magazine. Hierin lees je onder andere hoe bij GG/IJskoud de Beste alle kinderen mee kunnen doen door het Jeugdfonds Sport & Cultuur en hoe Antilopen/Lancyr Deelen en DeetosSnel door het aanbieden van dagbesteding een maatschappelijke bijdrage leveren en tegelijkertijd vrijwilligerstaken vervullen. Verder bevat het magazine artikelen over […]
Lees meer
‘Ja, we gaan korfballen in de zaal’
Verenigingsservice
‘Ja, we gaan korfballen in de zaal’
Gaat de zaalcompetitie gespeeld worden? Logischerwijs wordt deze vraag ons momenteel vaak gesteld. Ja, is - met de kennis van nu - het antwoord. Op vrijdag 23 oktober gaat de Korfbal League van start en half november volgen alle andere klassen.
Lees meer
Update: KNKV verwijst naar protocol NOC*NSF
Verenigingsservice
Update: KNKV verwijst naar protocol NOC*NSF
In navolging op de op 24 juni aangekondigde versoepelingen van het kabinet heeft NOC*NSF op 26 juni een nieuw algemeen sportprotocol opgesteld. Dit protocol is te vinden op nocnsf.nl/sportprotocol. Korfbalverenigingen zullen geen korfbalspecifiek protocol ontvangen.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt