Breek-de-Week-bijeenkomsten

In september 2019 starten de bestuurlijke ontmoetingen in de vorm van ‘Breek-de-Week-bijeenkomsten' waar je de verenigingsadviseurs en beroepskrachten van het KNKV kunt ontmoeten. Je hoort onder andere wat Vereniging Centraal voor jouw vereniging betekent. Net als vorig jaar worden de ‘Breek-de-Week-bijeenkomsten’ opgeluisterd door Helder theatergroep. Zij zullen met interactief theater de onderwerpen zoals ‘Vereniging Centraal’, ‘Opleiden waarom zouden we dat doen’ en ‘Gezonde Sportkantine’, aan de kaak stellen. 

Wil je collega-bestuurders van andere verenigingen leren kennen, kennis delen/ophalen, netwerken of wil je weten wat het KNKV voor jouw vereniging kan betekenen dan zijn deze bijeenkomsten écht iets voor jou!

Als bestuurder zien we je graag op één van de gratis Breek-de-Week-bijeenkomsten in september of oktober 2019. Je bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. We starten om 18.00 uur met een gezamenlijk hapje eten waarna rond de klok van 18.45 uur het programma begint. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen. Uiteraard is er dan nog tijd voor een drankje en gezellig na kletsen. 

Je kunt je voor de bijeenkomst van jouw keuze aanmelden met dit formulier.

Data Breek-de-Week-bijeenkomsten

  • Woensdag 18 september 2019, locatie VZOD te Kudelstaart            
  • Maandag 23 september 2019, locatie De Mejander te Oldeberkoop
  • Woensdag 25 september 2019, locatie DSC te Eindhoven           
  • Maandag 30 september 2019, locatie KVZ te Zutphen, aanmelden vóór 24 september
  • Woensdag 2 oktober 2019, locatie DeetosSnel te Dordrecht, aanmelden vóór 26 september 

Heb je vragen? Wil je persoonlijk contact? Neem contact op via verenigingcentraal@knkv.nl