Enkelblessurepreventie

De enkelblessure is de meest voorkomende blessure binnen korfbal. Omdat veel korfballers niet de juiste maatregelen nemen, treden veel herhalingen op. Of nog erger, men stopt met korfbal vanwege zwakke enkels. Zulke zwakke enkels zijn goed trainbaar. Op deze app kun je een overzicht van spierversterkende oefeningen en informatie over enkelbraces vinden. De app kun je downloaden op je smartphone zodat je de oefeningen mee kunt nemen naar het veld of de zaal.
 
Het KNKV heeft al jarenlang een partner/suppliership met Push Sports Braces. ZIj zijn actief op het gebied van orthopedische braces en hebben zeer veel ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van orthopedische braces en verwante diensten. De ontwikkeling van Push Sports Bracesbegon halverwege de jaren 1980 op basis van het concept van functionele tape.
 
Naast zijn eigen deskundigheid en knowhow heeft Push Sports Braces toegang tot de deskundigheid van een netwerk van wetenschappers, specialisten en technici uit een verscheidenheid aan disciplines.
 
Meer informatie over Push Sports Braces
 
In samenwerking met VeiligheidNL en Push Sports worden regelmatig bijeenkomsten enkelblessurepreventie georganiseerd.
 
Bestellen van de Push Sports Braces kan natuurlijk via onze webshop korfbaltotaal.nl.