Skip to the main content

Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport

De Rijksoverheid heeft vrijdagavond nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft tot gevolg dat er vanaf zondag 28 november niet meer na 17.00 uur gesport mag worden, uitgezonderd de landelijke topcompetities. Voor komend weekend houdt dat in dat er nog volop gespeeld kan worden. NOC*NSF en het KNKV stimuleren dat ook, sport is onderdeel van de oplossing, en er wordt volop voor gepleit om de sportbeoefening ongemoeid te laten zonder beperkingen.

Voor details rondom de wedstrijden van dit weekend verwijzen we naar de eerder vandaag verzonden mail aan de betrokken functionarissen.

Zodra er meer duidelijk is over de situatie vanaf zondagavond 17.00 uur zal de FAQ op KNKV.nl aangepast worden. Om alle vragen van verenigingen te beantwoorden zal het KNKV een digitale inloopavond organiseren, waarschijnlijk komende dinsdagavond 30 november. Hierover volgt via de verenigingsadviseurs meer informatie.

Update: woensdagavond 1 december organiseert het KNKV een online vragenuur over de geldende coronamaatregelen. 

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Coronatoegangsbewijs verplicht in sporthallen en -zalen
Bestuurders Competitie
Coronatoegangsbewijs verplicht in sporthallen en -zalen

De Rijksoverheid heeft op dinsdag 2 november in haar persconferentie aangekondigd dat het coronatoegangsbewijs (CTB) van toepassing wordt voor de binnensportcompetities. Het KNKV hecht er veel waarde aan te …

Lees meer
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
Best practice Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien

De Kangoeroe Klup van Roda is de laatste jaren flink gegroeid. Door de trainingen naar de gymzaal van een school te verplaatsen, verwelkomde de vereniging in één klap achttien nieuwe kangoeroes.

Lees meer
Update: FAQ Corona
Accommodatie Competitie Verenigingsservice
Update: FAQ Corona

Per 25 september zijn er wijzigingen in de landelijke coronamaatregelen. Op de pagina ‘FAQ Corona’ vind je de actuele informatie, op basis van het protocol van NOC*NSF.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders