Skip to the main content

Van Rijsewijk en Meijer in de media

KNKV Organisatie

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd Irene van Rijsewijk benoemd tot nieuwe voorzitter van het KNKV. Zij volgt Rob Meijer op, die bijna tien jaar KNKV-voorzitter is geweest.

In het Eindhovens Dagblad en bij ALLsportsradio vertelt Van Rijsewijk over het moment waarop ze benoemd werd tot voorzitter, haar werkervaringen en haar ervaringen in de korfbalwereld, welke kansen ze ziet voor de korfbalsport en gaat ze in op haar rol als voorzitter. Het Leidsch Dagblad besteedt met een (premium) interview aandacht aan de periode en het vertrek van voormalig voorzitter Meijer. Er staan nog enkele artikelen met Van Rijsewijk op de rol, die het KNKV na publicatie zal delen.

KNKV.nl

Eerder verscheen op KNKV.nl een een afscheidsinterview met Meijer en een kort verslag over de benoeming van Van Rijsewijk.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KNKV en JOGG samen voor gezondere sportomgeving
Gezondere sportomgeving KNKV Organisatie
KNKV en JOGG samen voor gezondere sportomgeving

Het KNKV tekende op 13 april tijdens het Korfbalcongres 2019 in Ziggo Dome met Team:Fit een samenwerkingsovereenkomst waarmee zij verenigingen in het land helpen hun kantine gezonder te maken.

Lees meer
Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen
KNKV Organisatie
Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen

Het KNKV bedankt iedereen voor de flexibiliteit, inzet en samenwerking in het afgelopen jaar. Verder wenst het KNKV iedereen fijne feestdagen. Op naar een mooi 2022 in goede gezondheid!

Lees meer

Interview met Irene van Rijsewijk op Sport Knowhow XL   
KNKV Organisatie
Interview met Irene van Rijsewijk op Sport Knowhow XL  

Vandaag verscheen op Sport Knowhow XL een uitgebreid interview met kersverse KNKV-voorzitter Irene van Rijsewijk. Op dit informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt vertelt ze onder andere over gender …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd