Skip to the main content

Van Rijsewijk en Meijer in de media

KNKV Organisatie

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd Irene van Rijsewijk benoemd tot nieuwe voorzitter van het KNKV. Zij volgt Rob Meijer op, die bijna tien jaar KNKV-voorzitter is geweest.

In het Eindhovens Dagblad en bij ALLsportsradio vertelt Van Rijsewijk over het moment waarop ze benoemd werd tot voorzitter, haar werkervaringen en haar ervaringen in de korfbalwereld, welke kansen ze ziet voor de korfbalsport en gaat ze in op haar rol als voorzitter. Het Leidsch Dagblad besteedt met een (premium) interview aandacht aan de periode en het vertrek van voormalig voorzitter Meijer. Er staan nog enkele artikelen met Van Rijsewijk op de rol, die het KNKV na publicatie zal delen.

KNKV.nl

Eerder verscheen op KNKV.nl een een afscheidsinterview met Meijer en een kort verslag over de benoeming van Van Rijsewijk.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Extra bondsraadsvergadering op 22 april
KNKV Organisatie
Extra bondsraadsvergadering op 22 april
Op donderdag 22 april vindt er een extra bondsraadsvergadering plaats. Tijdens deze bondsraad wordt gesproken en gestemd over de aansluiting van het KNKV bij het ISR. Deze extra bondsraad is ingelast in verband met het niet behaalde quorum op de bondsraad van afgelopen zaterdag. De bijbehorende stukken vind je hier.  
Lees meer
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
KNKV Organisatie
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is er voor gekozen om elke geregistreerde gebruiker een e-mail te zenden waarin aangegeven wordt dat het wachtwoord opnieuw ingesteld moet worden.  De bijbehorende […]
Lees meer
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter
KNKV Organisatie
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter
Tijdens de Bondsraad heeft Irene van Rijsewijk de voorzittershamer van het KNKV overgenomen van Rob Meijer. Ook Marita Verkaik trad toe tot het bestuur. Meijer werd benoemd tot erevoorzitter.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd