Skip to the main content

Vacatures op de communicatieafdeling

KNKV Organisatie

Heb jij ervaring in de communicatiewereld en ben je op zoek naar een leuke baan? Goed nieuws! Het KNKV is op zoek naar twee communicatiemedewerkers! Vanuit deze functies zorg je voor de communicatie richting verenigingen. Je voert communicatieplannen uit en draagt onder andere zorg voor het verzamelen, schrijven en redigeren van relevante content die aansluit op de doelgroep.

Het KNKV is op zoek naar een senior communicatiemedewerker én een communicatiemedewerker. Wil je meer weten over de inhoud van deze functies en ben je benieuwd naar wat het KNKV vraagt en naar wat het KNKV biedt? De vacature voor senior communicatiemedewerker vind je hier. De vacature voor communicatiemedewerker vind je hier.

Reageren

Herken je jezelf in het profiel en de competenties en denk je een goede invulling te kunnen geven aan één van deze functies? Stuur dan je motivatiebrief samen met je cv naar fred.an.haack@knkv.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met maarten.van.vliet@knkv.nl.

Foto: René van Dam, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Korfbaladviseurs gaan verenigingen korfbalinhoudelijk ondersteunen
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Korfbaladviseurs gaan verenigingen korfbalinhoudelijk ondersteunen
Om verenigingen op korfbalinhoudelijk vlak beter en sneller te kunnen adviseren, telt het KNKV per 1 december 2020 naast zeven verenigingsadviseurs ook vijf korfbaladviseurs.
Lees meer
Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur   
KNKV Organisatie
Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur  
Het KNKV is op korte termijn, ter vervanging van een met pensioen gaande verenigingsadviseur, op zoek naar een nieuwe verenigingsadviseur voor de provincies Groningen en Friesland (cluster A). Als verenigingsadviseur beheer je de relaties met verenigingen en faciliteer en adviseer je verenigingen op het gebied van bestuurlijke en organisatorische vraagstukken. Je werkt intensief samen met […]
Lees meer
Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer
KNKV Organisatie
Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer
Na een mooie korfbalzomer start aankomend weekend de competitie van het seizoen 2020/2021. Een mooi moment om KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader, in een nieuw jasje te steken. Ook Korfbal.nl, het platform voor korfbalfans, en School-korfbal.nl hebben een andere look and feel gekregen.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt