Skip to the main content

Vacature stagiair MDT Sport

KNKV Organisatie

Ben jij derde- of vierdejaars student en zoek je een leuke stage in de sportwereld? Het projectteam van Maatschappelijke Dienst Tijd Sport (MDT Sport), een project waaraan het KNKV meedoet, is op zoek naar een stagiair die per januari 2022 gaat meewerken aan de ontwikkeling van het project. Met MDT Sport investeert het kabinet in de talenten en inzet van jongeren die binnen de sportwereld vrijwillig iets doen voor een ander. Dit project biedt mooie kansen voor verenigingen én voor jongeren.

MDT Sport is een project vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in samenwerking met de KNVB, KNKV, KNLTB en Nevobo. Met dit project kunnen jongeren de sportwereld en het verenigingsleven leren kennen en zichzelf ontwikkelen tot bijvoorbeeld bestuurslid, coördinator, trainer of coach. Meer over het project MDT Sport en welke kansen dit project biedt voor verenigingen en jongeren lees je hier.

Werkzaamheden en solliciteren

Als stagiair ga je verschillende MDT Sport-trajecten monitoren. Je creëert methodes om de impact van de trajecten te meten, stelt een focusgroep samen en onderhoudt de contacten met deze groep en stelt rapportages op over de ingevulde evaluaties van de trajecten. Zo werk je samen met het projectteam aan de ontwikkeling van het project. Heb je interesse in deze vacature? Reageren kan nog tot 30 november 2021. Meer informatie vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Leon Simons: 'Trots op verenigingen'

Leon Simons heeft een rijk topkorfbalverleden en werkt al ruim twintig jaar bij het KNKV. Na werkzaam te zijn geweest als sportconsulent en coördinator Talentontwikkeling is hij sinds 1 december naast bondscoach …

Lees meer
Vacature bestuurslid Bondsbestuur
KNKV Organisatie
Vacature bestuurslid Bondsbestuur

Vanwege de beoogde uitbreiding van het Bondsbestuur is het KNKV op zoek naar een bestuurslid voor het Bondsbestuur. Het Bondsbestuur bepaalt het beleid van het KNKV en legt verantwoording af aan de Bondsraad. Meer over de vacature lees je hier.

Lees meer
In memoriam: Rietje Weel
KNKV Organisatie
In memoriam: Rietje Weel

Ons heeft het bericht bereikt dat Rietje Weel op 82-jarige leeftijd is overleden. Rietje was oud international.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders