Skip to the main content

Vacature stagiair MDT Sport

KNKV Organisatie

Ben jij derde- of vierdejaars student en zoek je een leuke stage in de sportwereld? Het projectteam van Maatschappelijke Dienst Tijd Sport (MDT Sport), een project waaraan het KNKV meedoet, is op zoek naar een stagiair die per januari 2022 gaat meewerken aan de ontwikkeling van het project. Met MDT Sport investeert het kabinet in de talenten en inzet van jongeren die binnen de sportwereld vrijwillig iets doen voor een ander. Dit project biedt mooie kansen voor verenigingen én voor jongeren.

MDT Sport is een project vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in samenwerking met de KNVB, KNKV, KNLTB en Nevobo. Met dit project kunnen jongeren de sportwereld en het verenigingsleven leren kennen en zichzelf ontwikkelen tot bijvoorbeeld bestuurslid, coördinator, trainer of coach. Meer over het project MDT Sport en welke kansen dit project biedt voor verenigingen en jongeren lees je hier.

Werkzaamheden en solliciteren

Als stagiair ga je verschillende MDT Sport-trajecten monitoren. Je creëert methodes om de impact van de trajecten te meten, stelt een focusgroep samen en onderhoudt de contacten met deze groep en stelt rapportages op over de ingevulde evaluaties van de trajecten. Zo werk je samen met het projectteam aan de ontwikkeling van het project. Heb je interesse in deze vacature? Reageren kan nog tot 30 november 2021. Meer informatie vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
Leon Simons heeft een rijk topkorfbalverleden en werkt al ruim twintig jaar bij het KNKV. Na werkzaam te zijn geweest als sportconsulent en coördinator Talentontwikkeling is hij sinds 1 december naast bondscoach van Nederland U19 ook werkzaam als korfbaladviseur. Vanuit deze rol adviseert en ondersteunt hij verenigingen bij technisch beleid, trainersbegeleiding, korfbal op school, korfbal […]
Lees meer
In memoriam: Jan Baylé
KNKV Organisatie
In memoriam: Jan Baylé
Ons heeft het bericht bereikt dat Jan Baylé op 83-jarige leeftijd is overleden. Hij was lid van de districtswerkgroep Competitie en drager van het ereteken van district Noord.
Lees meer
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
KNKV Organisatie
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is er voor gekozen om elke geregistreerde gebruiker een e-mail te zenden waarin aangegeven wordt dat het wachtwoord opnieuw ingesteld moet worden.  De bijbehorende […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd