Skip to the main content

Vacature lid Commissie van Beroep

KNKV Organisatie

Het KNKV is op zoek naar een lid voor de Commissie van Beroep. De Commissie van Beroep is een onafhankelijk orgaan dat mede verantwoordelijk is voor de tuchtrechtspraak binnen het KNKV. De commissie behandelt zaken waarin beroep is ingesteld tegen een uitspraak van de Tuchtcommissie en doet hier uitspraak over. Er worden tuchtzaken tegen personen en wedstrijdzaken behandeld.

Een lid van de Commissie van Beroep voert de taak voornamelijk thuis uit. De communicatie met andere leden van de Commissie gaat vaak via mail en telefoon. Mondelinge zittingen komen bijna niet voor. Eén keer per jaar is er een algemene vergadering van alle leden van de Commissie van Beroep. Als lid van de Commissie van Beroep werk je op vrijwillige basis.

Meer informatie en reageren

Wil je meer weten over deze vacature, ben je benieuwd naar de profielschets of wil je weten hoe je kunt reageren? Lees dan de volledige vacaturetekst op de vacaturepagina. Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail dan naar cvb@knkv.nl of bel het bondsbureau via 026-3035400. Reageren op deze vacature kan tot 24 december 2020.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Vacature voorzitter bondsbestuur
KNKV Organisatie
Vacature voorzitter bondsbestuur

Vanwege het aanstaande aftreden van de huidige voorzitter Rob Meijer is het KNKV op zoek naar een voorzitter voor het bondsbestuur. Rob Meijer neemt afscheid na de World Games in juli 2021.

Lees meer
Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer
KNKV Organisatie
Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer

Na een mooie korfbalzomer start aankomend weekend de competitie van het seizoen 2020/2021. Een mooi moment om KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader, in een nieuw jasje te steken. Ook Korfbal.nl, het platform voor korfbalfans, en School-korfbal.nl hebben een andere look and feel gekregen.

Lees meer
In memoriam: Rietje Weel
KNKV Organisatie
In memoriam: Rietje Weel

Ons heeft het bericht bereikt dat Rietje Weel op 82-jarige leeftijd is overleden. Rietje was oud international.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders