Skip to the main content

Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur  

KNKV Organisatie

Het KNKV is op korte termijn, ter vervanging van een met pensioen gaande verenigingsadviseur, op zoek naar een nieuwe verenigingsadviseur voor de provincies Groningen en Friesland (cluster A). Als verenigingsadviseur beheer je de relaties met verenigingen en faciliteer en adviseer je verenigingen op het gebied van bestuurlijke en organisatorische vraagstukken. Je werkt intensief samen met een korfbaladviseur en de vrijwilligers binnen je cluster en wordt onderdeel van een team dat zich bezighoudt met verenigingsservice.

Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van korfbal stelt het KNKV de vereniging centraal. Het KNKV wil verenigingen zo goed mogelijk service verlenen en hiervoor is een goede relatie het uitgangspunt. De verenigingsadviseur is hierin een belangrijke schakel en is het centrale aanspreekpunt voor verenigingen. De verenigingsadviseurs van het KNKV onderhouden contact met de aan hen toegewezen korfbalverenigingen verdeeld over zes clusters. Zij benaderen elk van deze toegewezen verenigingen om onder andere te bespreken waar de behoeften van de vereniging liggen en welke service nodig is en ingezet kan worden.

Vacature
  • Het functieprofiel vind je hier;
  • Het betreft een parttime functie (0,6 fte/22,8 uur);
  • De aanstelling is per direct en voor één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Functieschaal 8/9 van de CAO Sport, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je cv en je motivatiebrief voor 23 maart 2021 naar fred.an.haack@knkv.nl. Met vragen over de functie kun je terecht bij manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld door een mail te sturen naar gert-jan.kraaijeveld@knkv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen
KNKV Organisatie
Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen
Het KNKV bedankt iedereen voor de flexibiliteit, inzet en samenwerking in het afgelopen jaar. Verder wenst het KNKV iedereen fijne feestdagen. Op naar een mooi 2022 in goede gezondheid!
Lees meer
Actiepunten communicatie toegelicht
KNKV Organisatie
Actiepunten communicatie toegelicht
Het afgelopen jaar heeft stagiaire Mariska onderzoek gedaan naar hoe het KNKV de communicatie naar de verenigingen kan verbeteren. Hier lees je hoe het er nu voor staat met de actiepunten die hieruit voortvloeiden.
Lees meer
Vacature lid Commissie van Beroep
KNKV Organisatie
Vacature lid Commissie van Beroep
Het KNKV is op zoek naar een lid Commissie van Beroep. De Commissie van Beroep behandelt zaken waarin beroep is ingesteld tegen een uitspraak van de Tuchtcommissie en doet hier uitspraak over.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt