Skip to the main content

Vacature bestuurslid Bondsbestuur

KNKV Organisatie

Vanwege de beoogde uitbreiding van het Bondsbestuur is het KNKV op zoek naar een bestuurslid voor het Bondsbestuur. Het Bondsbestuur bepaalt het beleid van het KNKV en legt verantwoording af aan de Bondsraad. Het bestuur bestaat op dit moment uit vijf bondsbestuursleden, die hun functie vervullen op collegiale basis. De besturingsfilosofie is gericht op ‘besturen op hoofdlijnen’.

Wil je meer weten over de besturingsfilosofie of ben je benieuwd naar de profielschets, de tijdsbelasting, wat het KNKV te bieden heeft en hoe je kunt reageren? Lees dan de volledige vacaturetekst op de vacaturepagina. Voor meer informatie of met vragen kun je contact opnemen met de voorzitter van de benoemingscommissie Rob Meijer via 06-21272814.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
Maandag 21 maart is het KNKV vanaf 15.00 uur niet telefonisch bereikbaar in verband met een personeelsbijeenkomst. Vanaf dinsdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk. Normaal gesproken is het KNKV op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 […]
Lees meer
KNKV is Koningsdag niet bereikbaar
KNKV Organisatie
KNKV is Koningsdag niet bereikbaar
Dinsdag 27 april (Koningsdag) is het KNKV niet telefonisch bereikbaar. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via het online ticketsysteem.
Lees meer
Terugblik bondsraadsvergadering 26 maart 2022
KNKV Organisatie
Terugblik bondsraadsvergadering 26 maart 2022
Zaterdag 26 maart vond de eerste bondsraadsvergadering van 2022 plaats. Deze bondsraadsvergadering stond in het teken van de input vanuit de bondsraad voor het nieuw te ontwikkelen Strategisch Plan. Tijdens de opening keek KNKV-voorzitter Irene van Rijsewijk vooruit naar het aankomende korfbalcongres. Verder blikte zij terug op het proces van het vormgeven van de KNKV-Governance […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt