Skip to the main content

Het KNKV zoekt een bestuurs- en directiesecretaris

KNKV Organisatie

Wil je werken bij een sportieve organisatie en is de rol van bestuurs- en directiesecretaris wat voor jou? Dan is het KNKV op zoek naar jou! Vanuit deze veelomvattende rol zorg je voor de juistheid en het goed laten verlopen, volgen en opvolgen van processen en procedures binnen het KNKV. Je houdt je onder andere bezig met de bestuurs- en directievergaderingen en past het proces van overleg, besluitvorming en verantwoording toe. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan voor 19 december.

Als secretaris plan je de overleggen in, bereid je deze voor, stel je de agenda(‘s) samen en draag je zorg voor de beschikbaarheid van de stukken en de verslaglegging. Je bent aanwezig bij de vergaderingen en vervult een adviserende en bewakende rol. In antwoord op (veranderende) wet- en regelgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en opgetreden issues pas je in overleg met de directie en/of het bestuur het proces van overleg, besluitvorming en verantwoording toe. Ook bewaak je governance afspraken van het KNKV en adviseer je over de toepassing hiervan. Je bewaakt de tijdigheid van de processen en verzorgt de eindredactie met betrekking tot besluitvorming binnen bestuur en directie.

Vacature
  • Wat het KNKV biedt en wat het KNKV vraagt lees je in de vacaturetekst;
  • Het betreft een fulltime functie (1 fte, 38 uur);
  • De aanstelling is per direct en voor één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Functieschaal 12 van de CAO Sport, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór zondag 19 december je motivatiebrief en je cv naar fred.an.haack@knkv.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henry van Meerten via henry.van.meerten@knkv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Erevoorzitter Rob Meijer koninklijk onderscheiden
KNKV Organisatie
Erevoorzitter Rob Meijer koninklijk onderscheiden
Tijdens een receptie ter ere van zijn afscheid als voorzitter van het KNKV heeft Rob Meijer een koninklijke onderscheiding gekregen. In de kantine van zijn vereniging TOP/LITTA decoreerde Carla Breuer, burgemeester van de gemeente Teylingen, hem zaterdagmiddag als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Lees meer
Vacature lid Commissie van Beroep
KNKV Organisatie
Vacature lid Commissie van Beroep
Het KNKV is op zoek naar een lid Commissie van Beroep. De Commissie van Beroep behandelt zaken waarin beroep is ingesteld tegen een uitspraak van de Tuchtcommissie en doet hier uitspraak over.
Lees meer
Bondsbestuur KNKV kiest voor nieuw directiemodel
KNKV Organisatie
Bondsbestuur KNKV kiest voor nieuw directiemodel
Het bondsbestuur van het KNKV heeft besloten om het huidige directiemodel met een tweehoofdige directie aan te passen naar een model met de eindverantwoordelijkheid voor één directeur, zoals tot de aanstelling van de zittende directie het geval was. De consequenties van deze keuze zijn dat in onderling overleg is besloten dat Kees Rodenburg het KNKV […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt