Skip to the main content

Update: geen degradatie in Korfbal League

Competitie

Zaterdag 16 januari gaat een nieuw seizoen van de Korfbal League en Reserve Korfbal League van start. Door de onzekerheden rondom de ontwikkeling van het coronavirus en de start van de rest van de korfbalcompetities heeft het KNKV besloten dit seizoen geen degradatie toe te passen in de Korfbal League. Meer hierover lees je op korfbal.nl.

Na de persconferentie van het kabinet, die gepland staat op dinsdag 12 januari, neemt het KNKV een besluit over het wel of niet starten van de overige korfbalcompetities. Dit besluit wordt zo snel mogelijk naar buiten gebracht.

Foto: René van Dam, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Definitief zaalprogramma gepubliceerd
Competitie
Definitief zaalprogramma gepubliceerd
Het programma voor de zaalcompetitie is definitief en is zojuist vanuit Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club. De komende dagen wordt het programma in de website geladen. De actuele competitie-indelingen vind je hier. Alle korfbalspecifieke informatie over de toepassing van de […]
Lees meer
Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt
Arbitrage Competitie
Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt
Zoals eerder aangekondigd heeft de Internationale Korfbal Federatie (IKF) de officiële spelregels van korfbal opnieuw vastgesteld. Deze herziene spelregels gaan in per 1 september 2020.Nadat de IKF half juli het nieuwe spelregeldocument heeft opgeleverd, is het KNKV hard aan de slag gegaan om het document te vertalen en de wijzigingen door te voeren in de betreffende bestuursbesluiten en reglementen.
Lees meer
Experimenten Cashback World Korfbal League
Competitie
Experimenten Cashback World Korfbal League
Dinsdag 15 oktober heeft het Bondsbestuur voor het komende Korfbal Leagueseizoen drie spelregelexperimenten vastgesteld. Welke dit zijn lees je hier.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt