Skip to the main content

Update: geen degradatie in Korfbal League

Competitie

Zaterdag 16 januari gaat een nieuw seizoen van de Korfbal League en Reserve Korfbal League van start. Door de onzekerheden rondom de ontwikkeling van het coronavirus en de start van de rest van de korfbalcompetities heeft het KNKV besloten dit seizoen geen degradatie toe te passen in de Korfbal League. Meer hierover lees je op korfbal.nl.

Na de persconferentie van het kabinet, die gepland staat op dinsdag 12 januari, neemt het KNKV een besluit over het wel of niet starten van de overige korfbalcompetities. Dit besluit wordt zo snel mogelijk naar buiten gebracht.

Foto: René van Dam, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Routekaart competitie
Competitie
Routekaart competitie

Niemand weet hoe het coronavirus zich zal ontwikkelen. Om verenigingen een perspectief te bieden betreffende de competitie, komt het KNKV vandaag met een routekaart.

Lees meer
Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt
Arbitrage Competitie
Voorschot nieuwe spelregels, Nederlandse vertaling volgt

Zoals eerder aangekondigd heeft de Internationale Korfbal Federatie (IKF) de officiële spelregels van korfbal opnieuw vastgesteld. Deze herziene spelregels gaan in per 1 september 2020.Nadat de IKF half juli het nieuwe spelregeldocument heeft opgeleverd, is het KNKV hard aan de slag gegaan om het document te vertalen en de wijzigingen door te voeren in de betreffende bestuursbesluiten en reglementen.

Lees meer
Definitieve indelingen wedstrijdkorfbal en conceptindelingen breedtekorfbal
Competitie
Definitieve indelingen wedstrijdkorfbal en conceptindelingen breedtekorfbal

Gisteren zijn de definitieve indelingen voor het wedstrijdkorfbal en de conceptindelingen voor het breedtekorfbal voor de veldcompetitie in het najaar verstuurd naar alle verenigingen.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober