Skip to the main content

Update coronamaatregelen

Verenigingsservice

Het KNKV heeft kennis genomen van de op dinsdagavond 3 november afgekondigde kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze additionele maatregelen hebben opnieuw gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

De additionele maatregelen, die gelden van woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november, vind je op de site van de Rijksoverheid.

Het KNKV wacht de uitwerking van de maatregelen vanuit NOC*NSF af en komt zo spoedig mogelijk met meer informatie voor de korfbalverenigingen. Deze informatie wordt dan verwerkt in de KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden op KNKV.nl/faqcorona.

Vragen na update?

Heb je na de eerstvolgende update aanvullende vragen? Neem dan contact op via het ticketsysteem of met je verenigingsadviseur.

Foto: Ilse Schaffers, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Sportakkoord helpt Odisco bij samenwerking
Best practice Verenigingsservice
Sportakkoord helpt Odisco bij samenwerking

Het Sportakkoord biedt veel mogelijkheden en kansen voor verenigingen. Vanuit het Sportakkoord kun je ondersteuning op maat krijgen en daar maakt korfbalvereniging Odisco goed gebruik van. Bij Odisco helpt een onafhankelijke procesbegeleider …

Lees meer
Update coronamaatregelen: antwoorden op veel gestelde vragen
Verenigingsservice
Update coronamaatregelen: antwoorden op veel gestelde vragen

Er zijn woensdag en donderdag meerdere vragen binnen gekomen, die betrekking hebben op de recente berichtgeving over de nieuwe kabinetsmaatregelen. De update lees je hier.

Lees meer
Aangepaste telefonische bereikbaarheid
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

In verband met de aankomende feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast. Het KNKV is op Goede Vrijdag (2 april) en op tweede paasdag (5 april) niet telefonisch bereikbaar. Op …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd