Skip to the main content

Update coronamaatregelen

Verenigingsservice

Het KNKV heeft kennis genomen van de op dinsdagavond 3 november afgekondigde kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze additionele maatregelen hebben opnieuw gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

De additionele maatregelen, die gelden van woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november, vind je op de site van de Rijksoverheid.

Het KNKV wacht de uitwerking van de maatregelen vanuit NOC*NSF af en komt zo spoedig mogelijk met meer informatie voor de korfbalverenigingen. Deze informatie wordt dan verwerkt in de KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden op KNKV.nl/faqcorona.

Vragen na update?

Heb je na de eerstvolgende update aanvullende vragen? Neem dan contact op via het ticketsysteem of met je verenigingsadviseur.

Foto: Ilse Schaffers, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Verenigingsservice
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging

Ondanks dat er nu even geen competitie is, blijft het belangrijk om sport op een sociaal veilige manier aan te bieden. Welke stappen je hiervoor kunt zetten lees je hier.

Lees meer
Communicatie naar verenigingen gaat veranderen
Verenigingsservice
Communicatie naar verenigingen gaat veranderen

Zoals al eerder aangekondigd gaat het KNKV gerichter communiceren naar de verenigingen. Hiermee speelt het KNKV ook verder in op de behoefte en wens om de communicatie richting de verenigingen te verbeteren.

Lees meer
Geen publiek, sportkantines dicht
Verenigingsservice
Geen publiek, sportkantines dicht

Het KNKV heeft kennis genomen van de additionele maatregelen, die het kabinet maandag 28 september heeft afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen gaan in op dinsdag 29 september 18.00 uur en worden na enkele weken geëvalueerd.

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Competitie
Routekaart competitie