Skip to the main content

Update coronamaatregelen: binnensportlocaties dicht

Competitie Verenigingsservice

Tijdens de persconferentie van maandag 14 december heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Met ingang van 15 december gaan alle binnensportlocaties dicht en mag er alleen nog buiten worden gesport. Voor volwassenen geldt dat zij buiten met maximaal twee personen op anderhalve meter afstand mogen sporten. Kinderen onder de achttien mogen buiten in teamverband sporten.

Het nieuwe sportprotocol en de geactualiseerde KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden verschijnen zo spoedig mogelijk op KNKV.nl/faqcorona.

Verder heeft het kabinet via Rijksoverheid.nl kenbaar gemaakt dat er een uitzondering blijft gelden voor topsportcompetities. Over wat dit betekent voor een eventuele start van de Korfbal League volgt ook later meer informatie. Het KNKV is hierover in overleg met de Korfbal Leagueverenigingen.

Vragen

Mocht je zodra het sportprotocol en de KNKV-lijst met veel gestelde vragen aangepast zijn nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via het ticketsysteem of met je verenigingsadviseur.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Informatie en livestream Korfbal League
Competitie
Informatie en livestream Korfbal League

Vandaag spelen de Korfbal Leagueteams oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Korfbal Leaguecompetitie die over twee weken van start gaat. De oefenwedstrijden kun je volgen via livestream. Alle informatie over de Korfbal League…

Lees meer
Servicecijfer KNKV 2018 bekend
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Servicecijfer KNKV 2018 bekend

Sinds 2016 voert het KNKV jaarlijks in juni de servicemeting uit. Op basis van de resultaten kan de KNKV-organisatie ingericht worden om verenigingen nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer
Update coronamaatregelen: versoepeling voor de sport
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Update coronamaatregelen: versoepeling voor de sport

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari heeft het kabinet enkele versoepelingen in de maatregelen tegen het coronavirus afgekondigd. Vanaf dinsdag 3 maart mogen jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering