Skip to the main content

Uitbetaling stayfit-shirts

Financiën

Veel leden en fans hebben de afgelopen periode stayfit-shirts besteld om hun vereniging financieel te steunen. Bij de aankoop van dit sportshirt wordt vijf euro gedoneerd aan een vereniging naar keuze. Inmiddels zijn er ruim 1250 shirts verkocht en deze week wordt het bedrag overgemaakt naar de desbetreffende verenigingen. Je kunt de stayfit-shirts nog steeds bestellen.

ERIMA, Korfbaltotaal en het KNKV hebben deze actie opgezet om verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven in de tijd van het coronavirus. De actie loopt de komende periode nog door en het is dus nog steeds mogelijk om de shirts te bestellen en je vereniging te steunen. Een eventuele volgende ronde uitbetalingen vindt eind augustus plaats.

Gerelateerde artikelen

Webinar 'Hoe betaal ik de trainer/coach?'
Financiën Trainers
Webinar 'Hoe betaal ik de trainer/coach?'
Hoe kun je als vereniging een trainer/coach betalen? Wat kan een trainer/coach als vergoeding vragen? Aan welke regels van de belastingdienst moet je je als vereniging houden? Omdat veel verenigingen vragen hebben over het betalen van een trainer/coach, faciliteert het KNKV twee webinars over dit onderwerp. Tijdens deze webinars komen diverse betalingsmogelijkheden aan bod. Dit […]
Lees meer
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Financiën KNKV Organisatie
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Het KNKV ontvangt over 2018 het mooie bedrag van 575.759 euro van Nederlandse Loterij. Dit werd donderdag bekend bij het jaarlijkse afdrachtsmoment, ditmaal in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.
Lees meer
Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen
Financiën
Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen
Al 250 korfbalverenigingen gaan aankomende zaterdag van start met de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen verenigingen extra inkomsten genereren door loten te verkopen. Door nieuwe online ontwikkelingen en gamification wordt het verkopen van loten elk jaar makkelijker en leuker. Wil je deze kans net als deze 250 verenigingen ook niet laten liggen? Schrijf je […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt