Skip to the main content

Tour de Camping succesvol van start

Korfbalaanbod

De #korfbalzomer is toe aan de vierde activiteit! Maandag is op RCN De Jagerstee in Epe de derde editie van de Tour de Camping van start gegaan. Zo’n 45 vakantie vierende kinderen deden mee aan de korfbalclinic van Dolf Nijbroek en z’n team vrijwilligers.

“Veel energie, plezier, goals en succesbelevingen’, zo vatte Nijbroek de eerste dag samen. “Enkele kinderen waren zelfs zo enthousiast, dat hun ouders ze gelijk hebben aangemeld bij de korfbalvereniging in hun woonplaats. Zoiets is natuurlijk een erg leuke bijkomstigheid.” Nijbroek vervolgt: “Vandaag zijn we op RCN De Noordster in Appelscha, waar straks om 11.00 uur het spektakel weer begint.” In totaal gaat Nijbroek deze week vier RCN Vakantieparken langs, volgende week bezoeken Barry Schep en zijn team evenzoveel RCN Vakantieparken.

Meer over de Tour de Camping vind je op RCN.nl/tourdecamping. Meer over de #korfbalzomer op KNKV.nl/korfbalzomer.

Foto: Sharlynn van Genderen

Gerelateerde artikelen

Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer
DKV Celeritas laat 60-plussers bewegen
Korfbalaanbod
DKV Celeritas laat 60-plussers bewegen

Bij DKV Celeritas doet een enthousiaste groep van zo’n twintig sporters wekelijks mee met OldStars walking korfball. Hoe de vereniging deze korfbalvorm heeft opgestart lees je hier.

Lees meer
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining

Hoe organiseer je een succesvolle kangoeroetraining? Kangoeroetrainster Anne van Arkel neemt je in een video mee in haar voorbereiding en aanpak van de kangoeroetraining.

Lees meer

Topartikelen

Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Competitie
Streep door zaalcompetitie
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers