Skip to the main content

Tour de Camping succesvol van start

Korfbalaanbod

De #korfbalzomer is toe aan de vierde activiteit! Maandag is op RCN De Jagerstee in Epe de derde editie van de Tour de Camping van start gegaan. Zo’n 45 vakantie vierende kinderen deden mee aan de korfbalclinic van Dolf Nijbroek en z’n team vrijwilligers.

“Veel energie, plezier, goals en succesbelevingen’, zo vatte Nijbroek de eerste dag samen. “Enkele kinderen waren zelfs zo enthousiast, dat hun ouders ze gelijk hebben aangemeld bij de korfbalvereniging in hun woonplaats. Zoiets is natuurlijk een erg leuke bijkomstigheid.” Nijbroek vervolgt: “Vandaag zijn we op RCN De Noordster in Appelscha, waar straks om 11.00 uur het spektakel weer begint.” In totaal gaat Nijbroek deze week vier RCN Vakantieparken langs, volgende week bezoeken Barry Schep en zijn team evenzoveel RCN Vakantieparken.

Meer over de Tour de Camping vind je op RCN.nl/tourdecamping. Meer over de #korfbalzomer op KNKV.nl/korfbalzomer.

Foto: Sharlynn van Genderen

Gerelateerde artikelen

Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer
Tour de Camping: ‘Negen keer een korfbalfeest’
Korfbalaanbod
Tour de Camping: ‘Negen keer een korfbalfeest’

Donderdag is op RCN Toppershoedje (foto) de 2019-editie van Tour de Camping afgesloten. In negen dagen tijd hebben op RCN Vakantieparken in Nederland zo’n zeshonderd kinderen – en ouders – deelgenomen aan de korfbalclinics.

Lees meer
Terugblik op Tour de Camping
Korfbalaanbod
Terugblik op Tour de Camping

Met de clinic op het strand bij RCN Toppershoedje in Ouddorp is donderdag de derde editie van Tour de Camping afgesloten. Op acht verschillende RCN Vakantieparken in Nederland gaven Dolf Nijbroek (eerste week) en Barry Schep (tweede week) met hun team van vrijwilligers korfbalclinics aan in totaal zo’n 400 kinderen.

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem
Financiën
Extra inkomsten met Grote Clubactie: meedoen kan nog steeds