Skip to the main content

Tour de Camping: ‘Negen keer een korfbalfeest’

Korfbalaanbod

Donderdag is op RCN Toppershoedje de 2019-editie van Tour de Camping afgesloten. In negen dagen tijd hebben op RCN Vakantieparken in Nederland zo’n zeshonderd kinderen – en ouders – deelgenomen aan de korfbalclinics.

Nadat het team van Dolf Nijbroek vorige week op RCN Vakantieparken in Drenthe, Friesland, Flevoland en Gelderland zo’n driehonderd vakantiegangers aan korfballen kreeg, was het deze week de beurt aan Barry Schep en zijn team van KNKV-vrijwilligers om Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant aan te doen. Ook in deze tweede week kwamen zo’n driehonderd enthousiastelingen op de clinics af.

“Dit is echt een heel leuk en goed initiatief. Kijk die kinderen nou plezier hebben. Echt een enorme toevoeging voor deze camping. Het begeleidingsteam is ook heel enthousiast en goed”, aldus de moeder van Linde (9) op RCN De Schotsman in Kamperland.

Complimenten

Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie (KNKV): “Tour de Camping zag er weer fantastisch uit. Dit is een mooie samenwerking met RCN Vakantieparken, waar we allebei profijt van hebben. Onze complimenten aan Dolf Nijbroek en Barry Schep, maar ook vooral aan de fantastische vrijwilligers.”

Martin van Schaik, manager Marketing RCN Vakantieparken: “Samen sportief, actief en buiten zijn. Daar gaat het bij RCN en ook bij het KNKV om. We hebben op al onze 9 RCN-parken in Nederland een korfbalfeest mogen meemaken. Ook de vrijwilligerscampagne, waarin vrijwilligers van korfbalverenigingen werden beloond met een verblijf op een RCN-park naar keuze, was een groot succes.”

Gerelateerde artikelen

Tour de Camping succesvol van start
Korfbalaanbod
Tour de Camping succesvol van start

De korfbalzomer is toe aan de vierde activiteit! Maandag is op RCN De Jagerstee de derde editie van de Tour de Camping van start gegaan. Zo’n 45 vakantie vierende kinderen deden mee aan de korfbalclinic van Dolf Nijbroek en z’n team vrijwilligers.

Lees meer
Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer
Terugblik op Tour de Camping
Korfbalaanbod
Terugblik op Tour de Camping

Met de clinic op het strand bij RCN Toppershoedje in Ouddorp is donderdag de derde editie van Tour de Camping afgesloten. Op acht verschillende RCN Vakantieparken in Nederland gaven Dolf Nijbroek (eerste week) en Barry Schep (tweede week) met hun team van vrijwilligers korfbalclinics aan in totaal zo’n 400 kinderen.

Lees meer

Topartikelen

Verenigingsservice
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem