Skip to the main content

Tour de Camping: ‘Negen keer een korfbalfeest’

Korfbalaanbod

Donderdag is op RCN Toppershoedje de 2019-editie van Tour de Camping afgesloten. In negen dagen tijd hebben op RCN Vakantieparken in Nederland zo’n zeshonderd kinderen – en ouders – deelgenomen aan de korfbalclinics.

Nadat het team van Dolf Nijbroek vorige week op RCN Vakantieparken in Drenthe, Friesland, Flevoland en Gelderland zo’n driehonderd vakantiegangers aan korfballen kreeg, was het deze week de beurt aan Barry Schep en zijn team van KNKV-vrijwilligers om Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant aan te doen. Ook in deze tweede week kwamen zo’n driehonderd enthousiastelingen op de clinics af.

“Dit is echt een heel leuk en goed initiatief. Kijk die kinderen nou plezier hebben. Echt een enorme toevoeging voor deze camping. Het begeleidingsteam is ook heel enthousiast en goed”, aldus de moeder van Linde (9) op RCN De Schotsman in Kamperland.

Complimenten

Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie (KNKV): “Tour de Camping zag er weer fantastisch uit. Dit is een mooie samenwerking met RCN Vakantieparken, waar we allebei profijt van hebben. Onze complimenten aan Dolf Nijbroek en Barry Schep, maar ook vooral aan de fantastische vrijwilligers.”

Martin van Schaik, manager Marketing RCN Vakantieparken: “Samen sportief, actief en buiten zijn. Daar gaat het bij RCN en ook bij het KNKV om. We hebben op al onze 9 RCN-parken in Nederland een korfbalfeest mogen meemaken. Ook de vrijwilligerscampagne, waarin vrijwilligers van korfbalverenigingen werden beloond met een verblijf op een RCN-park naar keuze, was een groot succes.”

Gerelateerde artikelen

Competitie-avonden in augustus en september
Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
In het voorjaar heeft team competitie een ronde door Nederland gemaakt om met verenigingen van gedachte te wisselen over het aanpassen van de jeugdcompetitie. Om verder in te zoomen op deze inhoud en dit breder te trekken, organiseren we in augustus en september een nieuwe ronde competitie-avonden. Deze avonden gaan niet alleen over de jeugdcompetitie, […]
Lees meer
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Competitie
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft het KNKV verenigingen bevraagd over de opzet van de veldcompetitie. Hierbij was de vraag of de huidige opzet van een veldcompetitie in poules van acht ploegen verdeeld over het najaar en voorjaar nog voldeed aan de behoefte van verenigingen en leden. Op basis van de behoefte van […]
Lees meer
Bijeenkomsten ‘Strategisch plan 2022+’
Bestuurders KNKV Organisatie
Bijeenkomsten ‘Strategisch plan 2022+’
Bestuurders en jongeren opgelet! Wil jij meedenken met het KNKV en input leveren voor de weg die het KNKV gaat bewandelen de komende jaren? Pak dan deze unieke kans en meld jezelf aan voor één van de vier bijeenkomsten over het Strategisch Plan 2022+. Hier gaat het KNKV met de aanwezigen in gesprek over het […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
Competitie
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Bestuurders KNKV Organisatie
Bijeenkomsten ‘Strategisch plan 2022+’