Skip to the main content

Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule

Korfbalaanbod Partners

Donderdag was RCN Zeewolde de achtste en laatste halte van de Tour de Camping 2021. Ook deze vierde editie van de inmiddels traditionele tour was meer dan geslaagd. 450 kinderen – alle ouders en overige belangstellenden langs de kant niet meegeteld – deden vol enthousiasme mee aan de leuke korfbalclinics van de teams van Dolf Nijbroek en Barry Schep.

Dolf Nijbroek, die met zijn team de clinics op de eerste vier RCN Vakantieparken voor zijn rekening nam: “Wát een plezier hebben we weer met z’n allen gehad. Dankzij deze fantastische groep enthousiaste trainers, die ook nog eens pedagogisch goed onderlegd is. Met meer dan vijftig kinderen per keer kijken we erg tevreden terug.”

Schep mocht met zijn team in de tweede week de tour afmaken: “Het is zo leuk om al die kinderen plezier te zien hebben in onze sport. Ook van de ouders langs de lijn kregen we weer veel leuke reacties en de terechte complimenten voor m’n collega-leiders.”

‘Leuke kennismaking met onze sport’
Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie (KNKV): “Ook dit jaar heeft Tour de Camping weer veel korfbalplezier opgeleverd. De twee begeleidingsteams hebben zich weer fantastisch gepresenteerd en vele kinderen een leuke kennismaking met onze sport bezorgd. Het KNKV en RCN Vakantieparken werken uitstekend samen en daar is dit weer een mooi voorbeeld van. Tot slot wil ik mijn waardering uitspreken voor Dolf en Barry, maar vooral ook voor de vrijwilligers, die er ook deze zomer weer helemaal voor zijn gegaan.”

Martin van Schaik, manager Marketing RCN Vakantieparken: “Samen sportief, actief en buiten zijn. Daar gaat het bij RCN en ook bij het KNKV om. Ook dit jaar was de Tour de Camping op onze RCN-parken in Nederland een groot succes.”

Teams
Tot Nijbroek z’n team behoorden de eerste week: Sharlynn van Genderen, Veerle van Munster, Rodney Meijering, Jim de Pooter en Daniël van Munster. Met Schep toerden mee: Lotte van Montfort, Tessa de Jong, Ran Faber en Colin Paulusse.

Gerelateerde artikelen

Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Competitie
Definitief programma veldcompetitie najaar gepubliceerd
Het programma voor de veldcompetitie voor het najaar is definitief en is vandaag via Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club. Het programma wordt de komende dagen in de website geladen. De promotie- en degradatieregelingen worden in de week voorafgaand aan de […]
Lees meer
Competitie-avonden in augustus en september
Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
In het voorjaar heeft team competitie een ronde door Nederland gemaakt om met verenigingen van gedachte te wisselen over het aanpassen van de jeugdcompetitie. Om verder in te zoomen op deze inhoud en dit breder te trekken, organiseren we in augustus en september een nieuwe ronde competitie-avonden. Deze avonden gaan niet alleen over de jeugdcompetitie, […]
Lees meer
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Competitie
Herstructurering veldkorfbalcompetitie
Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft het KNKV verenigingen bevraagd over de opzet van de veldcompetitie. Hierbij was de vraag of de huidige opzet van een veldcompetitie in poules van acht ploegen verdeeld over het najaar en voorjaar nog voldeed aan de behoefte van verenigingen en leden. Op basis van de behoefte van […]
Lees meer

Topartikelen

Competitie
Competitie-avonden in augustus en september
Bestuurders KNKV Organisatie
Bijeenkomsten ‘Strategisch plan 2022+’
Opleidingen Trainers
Aanmelden KT2- en KT3-opleidingen seizoen 2022-2023