Skip to the main content

Toewijzingen This is Korfball tour

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud

De afgelopen weken zijn er veel aanvragen en mooie plannen voor de This is Korfball tour ingediend door verenigingen. Vorige week werden de toewijzingen bekend. Dit jaar gaat TeamNL Korfbal op bezoek bij Korbis in Waddinxveen, Sporting West/Bonarius.com in Amsterdam en Achilles in Almelo. Samen met deze verenigingen worden korfbalprogramma’s opgezet om korfbal regionaal op de kaart te zetten met leuke activiteiten waarbij internationals worden ingezet.

De This is Korfball tour is al jaren een groot succes. Bij deze tour mogen verenigingen zelf een tweedaags korfbalprogramma bedenken en hierbij gebruik maken van de inzet van internationals. Zo kunnen verenigingen met verschillende activiteiten bijvoorbeeld werken aan de zichtbaarheid en promotie van de vereniging, de ontwikkeling van trainers en coaches, het betrokken houden van huidige leden en het werven van nieuwe leden. Meer over de This is Korfball tour lees je hier.

Betaalde clinics

Naast dat verenigingen zich de afgelopen weken konden aanmelden voor de This is Korfball tour, konden verenigingen zich ook aanmelden voor betaalde clinics van TeamNL Korfbal. De toewijzingen voor de betaalde clinics  worden uiterlijk 1 maart bekend. De verenigingen die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen hierover een mail zodra de toewijzingen bekend zijn.

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Verenigingsondersteuning: verenigingsadviseurs én korfbaladviseurs
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Verenigingsondersteuning: verenigingsadviseurs én korfbaladviseurs

Om verenigingen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft het KNKV diverse adviseurs in dienst. De adviseurs ondersteunen verenigingen op onderwerpen waar zij behoefte aan hebben. Sinds 1 december 2020 telt het…

Lees meer
Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer
Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen
Financiën Korfbalaanbod
Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen

Voor het versterken, verbeteren of vernieuwen van het korfbalaanbod voor inclusieve doelgroepen kunnen verenigingen sportstimuleringsbudget aanvragen. Dit budget kun je onder andere gebruiken voor de promotie van de sportactiviteiten voor inclusieve doelgroepen,…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine