Skip to the main content

Toewijzingen This is Korfball tour

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud

De afgelopen weken zijn er veel aanvragen en mooie plannen voor de This is Korfball tour ingediend door verenigingen. Vorige week werden de toewijzingen bekend. Dit jaar gaat TeamNL Korfbal op bezoek bij Korbis in Waddinxveen, Sporting West/Bonarius.com in Amsterdam en Achilles in Almelo. Samen met deze verenigingen worden korfbalprogramma’s opgezet om korfbal regionaal op de kaart te zetten met leuke activiteiten waarbij internationals worden ingezet.

De This is Korfball tour is al jaren een groot succes. Bij deze tour mogen verenigingen zelf een tweedaags korfbalprogramma bedenken en hierbij gebruik maken van de inzet van internationals. Zo kunnen verenigingen met verschillende activiteiten bijvoorbeeld werken aan de zichtbaarheid en promotie van de vereniging, de ontwikkeling van trainers en coaches, het betrokken houden van huidige leden en het werven van nieuwe leden. Meer over de This is Korfball tour lees je hier.

Betaalde clinics

Naast dat verenigingen zich de afgelopen weken konden aanmelden voor de This is Korfball tour, konden verenigingen zich ook aanmelden voor betaalde clinics van TeamNL Korfbal. De toewijzingen voor de betaalde clinics  worden uiterlijk 1 maart bekend. De verenigingen die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen hierover een mail zodra de toewijzingen bekend zijn.

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

DTS verwelkomt nieuwe leden na #korfbalzomer
Best practice Ledenwerving/-behoud Schoolkorfbal
DTS verwelkomt nieuwe leden na #korfbalzomer

Afgelopen zomer heeft het KNKV samen met verenigingen een mooie #korfbalzomer neergezet. DTS maakte goed gebruik van de korfbalzomer-activiteiten en hield hier zes nieuwe jeugdleden aan over.

Lees meer
Doet jouw Kangoeroe Klup ook mee aan het fotospel?
Korfbalaanbod
Doet jouw Kangoeroe Klup ook mee aan het fotospel?

De kangoeroes van KVS maakten tijdens hun training een originele foto voor het fotospel. Hierin hebben ze zoveel mogelijk elementen uit het fotospel verwerkt en zo hopen ze een bal te winnen.

Lees meer
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining

Hoe organiseer je een succesvolle kangoeroetraining? Kangoeroetrainster Anne van Arkel neemt je in een video mee in haar voorbereiding en aanpak van de kangoeroetraining.

Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar
Bestuurders Verenigingsservice
Vanaf nu mogelijk: invullen verenigingsmonitor 2020-2021