Skip to the main content

Toewijzingen This is Korfball tour

Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud

De afgelopen weken zijn er veel aanvragen en mooie plannen voor de This is Korfball tour ingediend door verenigingen. Vorige week werden de toewijzingen bekend. Dit jaar gaat TeamNL Korfbal op bezoek bij Korbis in Waddinxveen, Sporting West/Bonarius.com in Amsterdam en Achilles in Almelo. Samen met deze verenigingen worden korfbalprogramma’s opgezet om korfbal regionaal op de kaart te zetten met leuke activiteiten waarbij internationals worden ingezet.

De This is Korfball tour is al jaren een groot succes. Bij deze tour mogen verenigingen zelf een tweedaags korfbalprogramma bedenken en hierbij gebruik maken van de inzet van internationals. Zo kunnen verenigingen met verschillende activiteiten bijvoorbeeld werken aan de zichtbaarheid en promotie van de vereniging, de ontwikkeling van trainers en coaches, het betrokken houden van huidige leden en het werven van nieuwe leden. Meer over de This is Korfball tour lees je hier.

Betaalde clinics

Naast dat verenigingen zich de afgelopen weken konden aanmelden voor de This is Korfball tour, konden verenigingen zich ook aanmelden voor betaalde clinics van TeamNL Korfbal. De toewijzingen voor de betaalde clinics  worden uiterlijk 1 maart bekend. De verenigingen die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen hierover een mail zodra de toewijzingen bekend zijn.

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

G-korfbal goed geregeld bij Merwede/Multiplaat en Tempo
Best practice Korfbalaanbod
G-korfbal goed geregeld bij Merwede/Multiplaat en Tempo
Korfbalverenigingen Merwerde/Multiplaat en Tempo hebben het voor G-korfballers goed geregeld. De G-korfballers van Merwede worden bij alle activiteiten uitgenodigd en zijn volledig geïntegreerd binnen de vereniging. Tempo verzorgt zelfs het vervoer van de G-korfballers, zodat ze altijd wedstrijden kunnen spelen en kunnen komen trainen. “De G-afdeling is niet meer weg te denken bij ons”, aldus […]
Lees meer
Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule
Korfbalaanbod Partners
Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule
Donderdag was RCN Zeewolde de achtste en laatste halte van de Tour de Camping 2021. Ook deze vierde editie van de inmiddels traditionele tour was meer dan geslaagd.
Lees meer
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Vandaag is een nieuwe editie van het KNKV Magazine gepubliceerd. Deze editie staat in het teken van ledenwerving en ledenbehoud. Je leest goede voorbeelden van verenigingen die in de coronatijd aan de slag zijn gegaan met deze thema’s en mooie resultaten hebben behaald. Hoe kun je deze periode gebruiken voor organisatorische ontwikkelingen? Wat zijn de […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt