Skip to the main content

Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart

Competitie

De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! 

Het programma op deze dag is als volgt: 

14.30 uur – 17.00 uur: Inspiratiesessie bestuurders

Onder leiding van inspirator Rob Veenman wordt er voorafgaand aan de finalewedstrijden een interactieve bijeenkomst voor bestuurders gehouden. De sessie gaat over het thema ‘Trends voor de toekomst en het realiseren van jouw verenigingsambities’. De kosten voor deze inspiratiesessie en het ticket voor beide wedstrijden bedragen €12,50. Ben jij bestuurder en wil je deelnemen aan de bijeenkomst? Meld je dan aan via dit formulier. 

15.15 uur – 17.00 uur: Clinics C- en B-jeugd en Meet & Greet (Talent) Team NL

De C- en B-team(s) van de verschillende korfbalverenigingen maken kans op een leerzame clinic en een Meet & Greet met spelers van (Talent) TeamNL Korfbal. Aanmelden voor deze gave activiteit met korfbalinternationals kan via dit formulier. Wees er snel bij want vol = vol! Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze clinic. Echter, iedere deelnemer heeft wel een geldig kaartje nodig voor de Dameskorfbal Zaalfinale 2023.

17.00 uur: Dameskorfbal A-jeugd finale

In deze finalewedstrijd nemen de twee beste ploegen uit de A-jeugd Hoofdklasse het tegen elkaar op. Welke teams dit zijn, moeten de kruisfinales op zaterdag 1 april nog uitwijzen. 

18.25 uur: Kampioenenpresentatie

Elk kampioensteam uit de C- en B-jeugd kan extra aandacht krijgen op deze finaledag. Tussen de twee wedstrijden door organiseren we namelijk een kampioenenpresentatie, waarin leuke foto’s en filmpjes getoond worden van C- en B-teams die dit seizoen kampioen geworden zijn. Het insturen van een foto of filmpje kan tot en met 5 april naar finale@knkv.nl. Onder de inzendingen verloten we een een aantal korfbalballen van het merk Erima.

19.00 uur: Dameskorfbal Zaalfinale

De dag wordt afgesloten met dé grote finale, waarin de twee beste dameskorfbalteams van Nederland uitmaken wie er met de titel Nederlands Kampioen Dameskorfbal 2023 vandoor gaat. 

Wil jij de titelkandidaten in actie zien? Bestel dan snel je tickets via deze link.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank
Bestuurders Verenigingsservice
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank
Een aantal landelijke sportbonden en hun aangesloten verenigingen komen in april in actie voor donaties aan de voedselbank. Er worden boodschappen ingezameld en aan sportclubs wordt gevraagd om de mensen die gebruikmaken van de voedselbank een uitnodiging mee te geven om te komen sporten. Het KNKV heeft zich aangesloten bij deze actie. Doet jouw vereniging […]
Lees meer
CKC Rheko genomineerd voor ‘Sportaccommodatie van het jaar 2023’
Accommodatie
CKC Rheko genomineerd voor ‘Sportaccommodatie van het jaar 2023’
CKC Rheko uit Rheden is genomineerd voor de titel van ‘Sportaccommodatie van het jaar 2023’ en is daarmee een van de vijf verenigingen die kans maakt op deze prijs. Het is de vierde keer dat deze prijs wordt uitgereikt en dit jaar waren er ruim zestig inschrijvingen. Op 10 mei wordt bekend wie er met […]
Lees meer
Geslaagde editie van NLdoet bij Korfbalvereniging NOVA
Best practice Vrijwilligers
Geslaagde editie van NLdoet bij Korfbalvereniging NOVA
Afgelopen weekend organiseerde het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Van tevoren konden verenigingen hun klussen aanmelden, waardoor vrijwilligers in één oogopslag zagen waar in de buurt hun handjes nodig waren. Een groot aantal korfbalverenigingen was ook weer van de partij tijdens NLdoet, waaronder Korfbalvereniging NOVA uit Bilthoven. Op zaterdag 11 maart […]
Lees meer

Topartikelen

Verenigingsservice
Met jouw vereniging naar de Kenonz Korfbal Leaguefinale?
Competitie
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Bestuurders Verenigingsservice
KNKV en korfbalverenigingen komen in actie voor voedselbank