Skip to the main content

This is Korfball Tour en betaalde clinics TeamNL Korfbal

Korfbalaanbod

Lijkt het jou leuk als TeamNL Korfbal op bezoek komt bij jouw vereniging? In 2022 gaan de internationals weer naar verenigingen toe. TeamNL Korfbal maakt een tour waarbij de internationals langsgaan bij verenigingen voor een tweedaags korfbalprogramma én TeamNL Korfbal gaat betaalde clinics geven bij verenigingen die iets te vieren hebben. Met deze twee verschillende activiteiten kun je je vereniging een boost geven. Heb je hier interesse in? Meld je vereniging dan voor 7 februari 2022 aan voor de This is Korfball Tour of vraag een clinic aan voor je speciale gelegenheid.

De This is Korfball Tour van TeamNL Korfbal is al jaren een groot succes. Samen met verenigingen wordt tijdens een tweedaags korfbalfeest korfbal regionaal of lokaal op de kaart gezet met leuke activiteiten en een wedstrijd van TeamNL Korfbal. Het tweedaagse programma kun je als vereniging zelf in elkaar zetten. Met de andere activiteit, de betaalde clinics van TeamNL Korfbal, kun je een gelegenheid zoals een jubileum of andere festiviteit een bijzonder tintje geven. Met deze twee activiteiten met TeamNL Korfbal geef je je vereniging een extra impuls.

This is Korfball Tour 2022 (gratis)

De This is Korfball Tour biedt een unieke kans om je vereniging op de kaart te zetten, je trainers en coaches te laten ontwikkelen, kinderen met plezier te laten korfballen en kennis te maken met spelers en speelsters van TeamNL Korfbal. Je zet als vereniging zelf een tweedaags programma op met activiteiten waarbij je gebruik kunt maken van de inzet van TeamNL Korfbal. In 2022 gaat TeamNL Korfbal on tour op dinsdag 13 september en woensdag 14 september én op dinsdag 20 september en woensdag 21 september.

Bidbook en aanmelden This is Korfball Tour

Wil jij met je vereniging een groot korfbalfeest organiseren waar de helden van TeamNL Korfbal je vereniging bezoeken? Lees dan eerst het bidbook 2022 en stel een kort plan van aanpak op. Op basis van dit plan van aanpak zal de toewijzing plaatsvinden. Aanmelden kan, net als voor de (betaalde) clinics, tot 7 februari 2022 via dit formulier. In de week van 21 februari 2022 wordt bekendgemaakt bij welke verenigingen TeamNL Korfbal op bezoek komt.

Clinics TeamNL Korfbal (tegen betaling)

Voor het jaar 2022 heeft het KNKV een aantal betaalde clinics te verdelen. De clinics vinden plaats op 30 en 31 augustus en 6 en 7 september 2022. Een clinic duurt maximaal anderhalf uur. Als de clinic wordt toegewezen aan je vereniging dan komen er twee internationals naar je vereniging toe om een clinic te geven.

Deelnemers, kosten en aanvragen

De twee internationals geven een clinic aan maximaal 25 kinderen. Heb je meer jeugd die je mee wilt laten doen aan de clinic, zorg dan zelf voor extra vrijwilligers (twee per tien kinderen). Ook zorg je als vereniging natuurlijk voor voldoende materiaal. Een clinic kost €500,- (exclusief btw). Via dit formulier kun je (net als voor de This is Korfball Tour) tot uiterlijk 7 februari 2022 een clinic aanvragen en je voorkeursdata aangeven.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

'Mooi om te zien dat verenigingen zo flexibel zijn'
Korfbalaanbod
'Mooi om te zien dat verenigingen zo flexibel zijn'
Vorige week was anders dan anders, wat heeft deze week ons gebracht? Van een regiocup tot inlooptrainingen voor de jeugd, veel verenigingen kwamen met mooie initiatieven om binnen de geldende coronamaatregelen toch alle leden te laten genieten van korfbal. “Het is mooi om te zien dat onze verenigingen zo flexibel zijn en er ook nu […]
Lees meer
Webinar 'Goud in handen met de kangoeroes'
Korfbalaanbod Ledenwerving/-behoud
Webinar 'Goud in handen met de kangoeroes'
De jeugd heeft de toekomst! Werken aan de toekomst van je vereniging is dus werk maken van het werven en binden van jeugd. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. De Kangoeroe Klup is er voor de jongste jeugd. Hoe kun je starten met een Kangoeroe Klup, hoe kun je je Kangoeroe Klup nog […]
Lees meer
Coronamaatregelen verlengd
Competitie Korfbalaanbod
Coronamaatregelen verlengd
De Rijksoverheid heeft zojuist bekend gemaakt dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met 14 januari 2022. Helaas heeft dat ook gevolgen voor sportbeoefening. Na de vorige persconferentie heeft het KNKV bekend gemaakt wat dit voor gevolgen heeft voor de competitie. Dit blijft ook nu van toepassing. Rond de volgende persconferentie komt het KNKV […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt