Skip to the main content

This is Korfball Tour 2022 van start

Ledenwerving/-behoud Nationale selecties Verenigingsservice

TeamNL Korfbal trekt deze en volgende week het land in met een nieuwe editie van de ‘This is Korfball Tour’. Op 13 en 14 september is de selectie van bondscoach Jan Niebeek in Enschede, op 20 en 21 september doet het Nederlands team Ooij aan.

Op dinsdag 13 september start de This is Korfball tour bij fusieclub NRC ’22 in Enschede. Aan het begin van de avond is er een inspiratiesessie voor trainers en coaches, een kinderpersconferentie voor de jeugd en een sponsorbijeenkomst, waarna TeamNL Korfbal een wedstrijd speelt tegen de selecties van NRC ’22 en NKC ’51. Op woensdagochtend geven de internationals clinics aan basisschooljeugd van de groepen 4 t/m 6, ’s middags zijn er clinics voor de jeugd van NRC ’22.

Op 20 en 21 september is TeamNL Korfbal te gast bij SVO uit Ooij. Op dinsdagavond speelt de selectie van Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode tegen een regionale selectie, op woensdag zijn er clinics voor de basisschooljeugd en de jeugdploegen van SVO.

This is Korfball Tour

De This is Korfball Tour is al jaren een groot succes. Bij deze tour mogen verenigingen zelf een tweedaags korfbalprogramma bedenken en hierbij gebruikmaken van de inzet van internationals. Zo kunnen verenigingen bijvoorbeeld werken aan hun zichtbaarheid en promotie, de ontwikkeling van trainers en coaches, het betrokken houden van huidige leden en het werven van nieuwe leden.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Financiën Verenigingsservice
Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Morgen gaat de Grote Clubactie weer van start. Met deze lotenverkoopactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. Vorig jaar deden 250 korfbalverenigingen mee aan deze actie en haalden zij gemiddeld €2025,- op. Door de vorig jaar geïntroduceerde online verkoopmethode is het verkopen van (veel) loten nóg makkelijker geworden. Wil jouw vereniging extra inkomsten binnenhalen? Meedoen aan de actie kan nog steeds!
Lees meer
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
De maand van ‘Training geven: de basics’ is in volle gang! Deze maand geven KNKV-docenten trainersclinics aan ruim 1750 trainers van 175 verenigingen. Tijdens deze clinics leren beginnende trainers in één avond de basis van het training geven. VZOD is één van de verenigingen die een clinic heeft aangevraagd. De clinic was een groot succes […]
Lees meer
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter. Dit is hét jaarlijkse moment waarop we scheidsrechters massaal bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar voor onze sport. Hoewel het altijd goed is om je waardering te laten blijken, is dit een extra mooi moment om […]
Lees meer

Topartikelen

Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage Competitie
Spelregelwijzigingen 2022