Skip to the main content

Terugblik extra bondsraadvergadering

Dinsdag 29 december 2020 vond een extra ingelaste online bondsraad plaats. Tijdens deze bondsraad werd gestemd over de reglementaire uitwerking van de notitie ‘bestuurlijke herinrichting’ en over de overige wijzigingen van de statuten. Beide punten werden aangenomen. De statutaire wijzigingen worden de komende dagen notarieel verwerkt.

 

Gerelateerde artikelen

Melden ernstige calamiteiten
(Sport) Medische zaken
Melden ernstige calamiteiten

Vindt er een medische calamiteit plaats op jouw vereniging, meld het dan bij de Medische Commissie van het KNKV. Bij een medische calamiteit gaat het primair om levensbedreigende situaties.

Lees meer
Samenwerking RCN Vakantieparken en KNKV
Samenwerking RCN Vakantieparken en KNKV

Samen met RCN Vakantieparken geeft het KNKV verenigingsvrijwilligers de waardering die ze verdienen, ook in 2020. Verder doet Tour de Camping in de zomer de negen Nederlandse RCN Vakantieparken aan én komt RCN met winacties.

Lees meer
Rookvrij Kinderspel: teken voor rookvrije accommodatie
Gezonde sportomgeving
Rookvrij Kinderspel: teken voor rookvrije accommodatie

Het nieuwe korfbalseizoen staat voor de deur. Met een rookvrije sportaccommodatie laat je zien dat je vereniging een sportieve en gezonde leefomgeving is en verklein je de kans dat kinderen later gaan roken. Veel korfbalverenigingen zijn al rookvrij. Wil je dat jouw vereniging ook rookvrij wordt? Teken dan samen met zo veel mogelijk andere leden voor ‘rookvrij’.

Lees meer

Topartikelen

Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Competitie
Streep door zaalcompetitie
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers