Skip to the main content

Terugblik extra bondsraad 22 april

KNKV Organisatie

Op donderdag 22 april vond een extra online bondsraad plaats over het thema ISR. Het bondsbestuur gaf nadere uitleg over het thema en behandelde de input die vanuit de onafhankelijke commissies was binnengekomen. Op donderdag 6 mei volgt een volgende extra online bondsraad over de aansluiting van het KNKV bij het ISR.

Gerelateerde artikelen

Vacature: medewerker arbitrage
KNKV Organisatie
Vacature: medewerker arbitrage
Het KNKV zoekt een medewerker arbitrage voor 38 uur per week. Als medewerker arbitrage maak je deel uit van het Team Competitie & Arbitrage en werk je samen met de collega’s van opleidingen en de verenigingsadviseurs. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan voor 6 juli 2022 op deze vacature.
Lees meer
Papendal Open 7 mei
KNKV Organisatie Partners
Papendal Open 7 mei
Op zaterdag 7 mei aanstaande organiseert Papendal de 'Papendal Open', waarmee het jaar waarin Papendal 50 jaar bestaat afgesloten wordt. Het belooft een feestelijke open dag te worden, waaraan ook het KNKV zijn steentje bijdraagt.
Lees meer
KNKV kiest voor Rotterdam Ahoy
KNKV Organisatie
KNKV kiest voor Rotterdam Ahoy
Rotterdam Ahoy is de komende vijf jaar de korfbaltempel van Nederland. Het KNKV dankt de Ziggo Dome en gemeente Amsterdam voor vier prachtige Korfbal Leaguefinales en kijkt uit naar de samenwerking met Rotterdam Ahoy en de gemeente Rotterdam.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd