Skip to the main content

Terugblik bondsraadsvergadering 19 juni 2021

KNKV Organisatie

Afgelopen zaterdag vond er weer een bondsraadsvergadering plaats. Het hoofdthema van deze bondsraad was ‘Jaarplan en begroting 2021-2022’. Tijdens deze vergadering werd ook aandacht besteed aan de bestuurlijke herinrichting en aan het afzwaaien van enkele bondsraadsleden. Na de bondsraad vond een bijeenkomst plaats met de nieuwe bondsraadsleden.

Nadat voorzitter Irene van Rijsewijk de bondsraad opende, volgde een update over de stand van zaken met betrekking tot het coronavirus. Deze bestond vooral uit positieve vooruitblikken naar aanleiding van de recente versoepelingen. Hierna werden het jaarplan en de begroting voor 2021-2022 besproken en aangenomen en werden een aantal reglementaire wijzigingen goedgekeurd. Ook werden leden van onafhankelijke commissies gekozen en herkozen en werden vertrekkende en niet-herkiesbare bondsraadsleden toegesproken en gedecoreerd door het bondsbestuur.

Bijeenkomst nieuwe bondsraadsleden

Na de sluiting van de bondsraad volgde een bijeenkomst met de nieuwe bondraadsleden, welke zijn gekozen door de verenigingen in de recente bondsraadsverkiezingen. De vertegenwoordigers van de 24 regio’s waren uitgenodigd voor een middagprogramma waarin gesproken werd over de bestuurlijke herinrichting, de belangrijke thema’s voor de komende jaren en centrale ontwikkelingen in het korfbal. De aanwezige bondsraadsleden kregen de gelegenheid zichzelf voor te stellen, vragen te stellen en opmerkingen te geven.

Bondsraad en bijeenkomst terugkijken

Via onderstaande video’s kun je de bondsraad en de bijeenkomst met de nieuwe bondsraadsleden terugkijken.

 

Gerelateerde artikelen

Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur   
KNKV Organisatie
Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur  

Het KNKV is op korte termijn, ter vervanging van een met pensioen gaande verenigingsadviseur, op zoek naar een nieuwe verenigingsadviseur voor de provincies Groningen en Friesland (cluster A). Als verenigingsadviseur beheer je …

Lees meer
Vacature: directiesecretaris
KNKV Organisatie
Vacature: directiesecretaris

Ben jij de spin in het web waar de directie en het bestuur van het KNKV blind op kunnen varen? Wil je werken bij een sportieve en moderne organisatie? Dan is het …

Lees meer
In memoriam: Bob de Die
KNKV Organisatie
In memoriam: Bob de Die

Ons heeft het bericht bereikt dat erelid Bob de Die, voormalig vice-voorzitter van het KNKV en voormalig voorzitter van de Internationale Korfbal Federatie, op 86-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders