Skip to the main content

Terugblik bondsraadsvergadering 18 juni 2022

KNKV Organisatie

Zaterdag 18 juni vond de tweede bondsraadsvergadering van 2022 plaats. Deze bondsraadsvergadering stond in het teken van de stand van zaken rondom het strategietraject, de Sportagenda 2032 van NOC*NSF, de begroting 2022-2023 en de verkiezingen voor de onafhankelijke commissies.

Tijdens deze bondsraadsvergadering zijn de bondsraadsleden met elkaar in gesprek gegaan over de sportagenda 2032 van de NOC*NSF en de manieren waarop het KNKV hiermee aan de slag kan gaan en thema’s kan verwerken in het Strategisch Plan. De begroting is doorgenomen en de reglementswijzigingen zijn goedgekeurd. De bondsraadsleden zijn geüpdatet over de status van het Strategisch Plan 2022+.

Bondsbestuursleden Merel van Gurp en Jeroen Breeschoten zijn afgetreden als lid van het bondsbestuur en er zijn verschillende (her)verkiezingen geweest van leden van de onafhankelijke commissies. Ook zijn er diverse leden afgetreden als lid van de onafhankelijke commissies.

Tijdens de bondsraadsvergadering is de Jack van Driel propagandaprijs uitgereikt aan de regio met de hoogste ledengroei afgelopen seizoen: Regio 1 – Groningen (Oost) / Drenthe (Noord). De Wilson Erebeker is uitgereikt aan alle livestreamcrews van korfbalverenigingen die het mogelijk maken dat korfbal ook online zichtbaar is. Symbolisch hebben Hanno Lohuis (PKC/Vertom) en Paul van de Griendt (Dalto/Klaverblad Verzekeringen) deze prijs in ontvangst genomen als vertegenwoordigers van de livestreamcrew vanuit de Korfbal League. Meer informatie over onderscheidingen is te vinden op: KNKV Onderscheidingen – KNKV.

Meer informatie of vragen
De agenda en bijbehorende stukken vind je hier. De gehele audio-opname van de bondsraadsvergadering terugluisteren vind je hier. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze agendapunten of over de vergadering? Dan kun je terecht bij team service en ondersteuning. De contactgegevens vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
KNKV Organisatie
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is er voor gekozen om elke geregistreerde gebruiker een e-mail te zenden waarin aangegeven wordt dat het wachtwoord opnieuw ingesteld moet worden.  De bijbehorende […]
Lees meer
Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten
Best practice Bestuurders KNKV Organisatie Ledenwerving/-behoud
Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten
Afgelopen maandag vond de laatste van de drie Breek-de-Weekbijeenkomsten plaats. Deze bestuurlijke ontmoetingen die in het teken stonden van ‘inspiratie en verandering’ werden dit jaar online gehouden. Ruim 260 deelnemers van zo’n 160 verenigingen hebben de bijeenkomst bijgewoond waarin sport- en prestatiepsycholoog Pleun van Doornik inging op de motivatiepsychologie van een lid om te blijven […]
Lees meer
KNKV present bij Walk the Talk
KNKV Organisatie
KNKV present bij Walk the Talk
Leon Simons was zondag in het Zwiterse Genève namens het KNKV aanwezig bij Walk the Talk: The Health for All Challenge 2019. Dit is een 'gezondheidswandeling' waar hoogwaardigheidsbekleders uit de hele wereld op afkomen.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd