Skip to the main content

Terugblik bondsraadsvergadering 18 juni 2022

KNKV Organisatie

Zaterdag 18 juni vond de tweede bondsraadsvergadering van 2022 plaats. Deze bondsraadsvergadering stond in het teken van de stand van zaken rondom het strategietraject, de Sportagenda 2032 van NOC*NSF, de begroting 2022-2023 en de verkiezingen voor de onafhankelijke commissies.

Tijdens deze bondsraadsvergadering zijn de bondsraadsleden met elkaar in gesprek gegaan over de sportagenda 2032 van de NOC*NSF en de manieren waarop het KNKV hiermee aan de slag kan gaan en thema’s kan verwerken in het Strategisch Plan. De begroting is doorgenomen en de reglementswijzigingen zijn goedgekeurd. De bondsraadsleden zijn geüpdatet over de status van het Strategisch Plan 2022+.

Bondsbestuursleden Merel van Gurp en Jeroen Breeschoten zijn afgetreden als lid van het bondsbestuur en er zijn verschillende (her)verkiezingen geweest van leden van de onafhankelijke commissies. Ook zijn er diverse leden afgetreden als lid van de onafhankelijke commissies.

Tijdens de bondsraadsvergadering is de Jack van Driel propagandaprijs uitgereikt aan de regio met de hoogste ledengroei afgelopen seizoen: Regio 1 – Groningen (Oost) / Drenthe (Noord). De Wilson Erebeker is uitgereikt aan alle livestreamcrews van korfbalverenigingen die het mogelijk maken dat korfbal ook online zichtbaar is. Symbolisch hebben Hanno Lohuis (PKC/Vertom) en Paul van de Griendt (Dalto/Klaverblad Verzekeringen) deze prijs in ontvangst genomen als vertegenwoordigers van de livestreamcrew vanuit de Korfbal League. Meer informatie over onderscheidingen is te vinden op: KNKV Onderscheidingen – KNKV.

Meer informatie of vragen
De agenda en bijbehorende stukken vind je hier. De gehele audio-opname van de bondsraadsvergadering terugluisteren vind je hier. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze agendapunten of over de vergadering? Dan kun je terecht bij team service en ondersteuning. De contactgegevens vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Fortuna/Delta Logistiek en KNKV hosten eerste Champions Leaguefinale
KNKV Organisatie Korfbalaanbod
Fortuna/Delta Logistiek en KNKV hosten eerste Champions Leaguefinale
In het weekend van 10 en 11 februari vindt de eerste IKF Korfbal Champions Leaguefinale plaats. Nederland is het organiserende land en wij hebben samen met Fortuna/Delta Logistiek de handen ineen geslagen om deze eerste editie van de IKF Champions League Finals te organiseren. De IKF Champions League is een nieuw concept en vervangt de […]
Lees meer
Word jij de nieuwe aanwinst van onze eventcrew?
Vrijwilligers
Word jij de nieuwe aanwinst van onze eventcrew?
Lijkt het jou leuk om samen met een enthousiast team van vrijwilligers mee te helpen bij diverse evenementen, zoals de Korfbal Challenge en de Kenonz Korfbal Leaguefinale? Dan is dit je kans! Wij zoeken namelijk uitbreiding voor onze eventcrew. Het is niet alleen ontzettend gezellig en heel leuk om lid te zijn van onze eventcrew, […]
Lees meer
Geschiedenis van korfbal in het Leids Jaarboek 2022
Geschiedenis van korfbal in het Leids Jaarboek 2022
In het historisch tijdschrift Leids Jaarboek 2022 is een artikel geplaatst over de geschiedenis van korfbal. Hier wordt beschreven hoe de eerste aanrakingen met de Olympische Spelen verliepen. Korfballers uit met name Amsterdam en Leiden maakten op de Spelen van 1920 in Antwerpen zoveel enthousiasme los, dat de Belgen ook aan het korfbal begonnen. Je […]
Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie Korfbalaanbod
Fortuna/Delta Logistiek en KNKV hosten eerste Champions Leaguefinale
Vrijwilligers
Word jij de nieuwe aanwinst van onze eventcrew?
Korfbalaanbod Nationale selecties Talentontwikkeling
Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart