Skip to the main content

Telefonische bereikbaarheid zomerperiode

KNKV Organisatie

In steeds meer delen van het land is het vakantie en daarom is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast. Sinds 1 juni is het KNKV op werkdagen alleen van 9.00 uur tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar. Vragen en opmerkingen kun je wel op ieder gewenst tijdstip indienen via het online ticketsysteem.

Vanaf 31 augustus gelden de normale tijden voor de bereikbaarheid weer en is het KNKV op werkdagen weer bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen
KNKV Organisatie
Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen
Het KNKV bedankt iedereen voor de flexibiliteit, inzet en samenwerking in het afgelopen jaar. Verder wenst het KNKV iedereen fijne feestdagen. Op naar een mooi 2022 in goede gezondheid!
Lees meer
Livestreams Korfbal League: kijkcijfers en oplossingen
KNKV Organisatie
Livestreams Korfbal League: kijkcijfers en oplossingen
De Korfbal League kent een vliegende start op het gezamenlijke livestreamplatform op Eyecons.com. Dat blijkt uit een analyse van de eerste seizoenshelft. De dertig Korfbal Leaguewedstrijden uit de eerste vijf speelronden zijn samen goed voor bijna zes miljoen kijkminuten. Ondertussen is er ook hard gewerkt aan oplossingen om enkele technische aanloopproblemen te verhelpen.
Lees meer
KNKV present bij Walk the Talk
KNKV Organisatie
KNKV present bij Walk the Talk
Leon Simons was zondag in het Zwiterse Genève namens het KNKV aanwezig bij Walk the Talk: The Health for All Challenge 2019. Dit is een 'gezondheidswandeling' waar hoogwaardigheidsbekleders uit de hele wereld op afkomen.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt