Skip to the main content

Telefonische bereikbaarheid zomerperiode  

KNKV Organisatie

In juli en augustus is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast in verband met de zomervakantie. Van 5 juli tot en met 13 augustus is het KNKV elke maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur. Vanaf 16 augustus is het KNKV zoals gewoonlijk op werkdagen weer bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Het KNKV is op bovengenoemde dagen en tijden telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 026-3035400. Naast dat je het KNKV telefonisch kunt bereiken, kun je je vragen en opmerkingen ook altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.

Gerelateerde artikelen

Aangepaste telefonische bereikbaarheid
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Aangepaste telefonische bereikbaarheid

In verband met de aankomende feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast. Het KNKV is op Goede Vrijdag (2 april) en op tweede paasdag (5 april) niet telefonisch bereikbaar. Op …

Lees meer
Bondsraad 27 juni
KNKV Organisatie
Bondsraad 27 juni

Zaterdag 27 juni vindt de bondsraadvergadering plaats. Op de agenda staan onder andere enkele reglementswijzigingen. Deze worden voorgelegd aan de stemgerechtigde bondsraadsleden, de vertegenwoordigers van de verenigingen.

Lees meer
KNKV kiest voor Rotterdam Ahoy
KNKV Organisatie
KNKV kiest voor Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is de komende vijf jaar de korfbaltempel van Nederland. Het KNKV dankt de Ziggo Dome en gemeente Amsterdam voor vier prachtige Korfbal Leaguefinales en kijkt uit naar de samenwerking met Rotterdam Ahoy en de gemeente Rotterdam.

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Gezonde sportomgeving
Op weg naar een gezondere sportomgeving
Best practice Bestuurders
Inspirerende verhalen in het zevende KNKV Magazine
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio