Skip to the main content

Telefonische bereikbaarheid zomerperiode  

KNKV Organisatie

In juli en augustus is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast in verband met de zomervakantie. Van 5 juli tot en met 13 augustus is het KNKV elke maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur. Vanaf 16 augustus is het KNKV zoals gewoonlijk op werkdagen weer bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Het KNKV is op bovengenoemde dagen en tijden telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 026-3035400. Naast dat je het KNKV telefonisch kunt bereiken, kun je je vragen en opmerkingen ook altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.

Gerelateerde artikelen

Terugblik bondsraadvergadering
KNKV Organisatie
Terugblik bondsraadvergadering

Afgelopen zaterdag vond de derde bondsraadvergadering van dit jaar plaats. Een uitgebreide terugblik op deze digitale bondsraadvergadering vind je hier.

Lees meer
Van Rijsewijk en Meijer in de media
KNKV Organisatie
Van Rijsewijk en Meijer in de media

Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd Irene van Rijsewijk benoemd tot nieuwe voorzitter van het KNKV. Zij volgt Rob Meijer op, die bijna tien jaar KNKV-voorzitter is geweest.

Lees meer
Servicecijfer KNKV 2018 bekend
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Servicecijfer KNKV 2018 bekend

Sinds 2016 voert het KNKV jaarlijks in juni de servicemeting uit. Op basis van de resultaten kan de KNKV-organisatie ingericht worden om verenigingen nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober