Skip to the main content

Telefonische bereikbaarheid zomerperiode  

KNKV Organisatie

In juli en augustus is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast in verband met de zomervakantie. Van 5 juli tot en met 13 augustus is het KNKV elke maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur. Vanaf 16 augustus is het KNKV zoals gewoonlijk op werkdagen weer bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Het KNKV is op bovengenoemde dagen en tijden telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 026-3035400. Naast dat je het KNKV telefonisch kunt bereiken, kun je je vragen en opmerkingen ook altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.

Gerelateerde artikelen

Bondsraadsvergadering 27 maart 2021
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 27 maart 2021
Zaterdag 27 maart vindt de eerste bondsraadsvergadering van dit jaar plaats. De agenda en bijbehorende stukken zijn verstuurd naar alle verenigingen.
Lees meer
KNKV verlengt partnership met Simpel.nl
KNKV Organisatie
KNKV verlengt partnership met Simpel.nl
Het KNKV heeft het partnerschap met Simpel.nl, dat al vanaf 2016 supporter is van het Nederlandse korfbal, met een jaar verlengd. Dit werd bekendgemaakt tijdens de ‘Simpel Talents on Tour’-activatie tijdens de This is Korfball Tour - summer edition.
Lees meer
Vacature: leden Tuchtcommissie
KNKV Organisatie Tucht
Vacature: leden Tuchtcommissie
Het KNKV is op zoek naar leden voor de Tuchtcommissie. De Tuchtcommissie is een onafhankelijk orgaan dat mede verantwoordelijk is voor de tuchtrechtspraak binnen het KNKV. De commissie behandelt zaken waarin een tuchtzaak aanhangig is gemaakt vanwege overtreding van het tuchtreglement van het KNKV. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen tuchtzaken tegen personen en zaken […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd