Skip to the main content

Telefonische bereikbaarheid maandag 22 november  

KNKV Organisatie

Op maandag 22 november is het KNKV tussen 09.30 uur en 11.30 uur niet telefonisch bereikbaar in verband met een online personeelsbijeenkomst. Vanaf 11.30 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.

Normaal gesproken is het KNKV op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur via het telefoonnummer 026-3035400. Meer informatie over contact met het KNKV vind je op deze pagina.

Gerelateerde artikelen

KNKV en RCN breiden samenwerking uit
KNKV Organisatie
KNKV en RCN breiden samenwerking uit
Het KNKV en RCN Vakantieparken verlengden vorige maand, tijdens de slotdag van de Korfbal Challenge in Rotterdam, hun contract met een jaar. De vrijwilligersacties en het zomerprogramma Tour de Camping draait in 2020 dus door.
Lees meer
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
KNKV Organisatie
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is er voor gekozen om elke geregistreerde gebruiker een e-mail te zenden waarin aangegeven wordt dat het wachtwoord opnieuw ingesteld moet worden.  De bijbehorende […]
Lees meer
In memoriam: Marijke Meyers
KNKV Organisatie
In memoriam: Marijke Meyers
Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat Marijke Meyers op 71-jarige leeftijd is overleden. Zij is jarenlang actief geweest als KNKV-vrijwilliger. Het KNKV is dankbaar voor haar bijdrage aan de korfbalsport en wenst de familie en naasten sterkte met het verwerken van dit verlies. Marijke Meyers was lid van de districtswerkgroep opleidingen, de districtswerkgroep arbitrage […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt