Skip to the main content

Telefonische bereikbaarheid Koningsdag

KNKV Organisatie Verenigingsservice

Woensdag 27 april is het KNKV niet telefonisch bereikbaar in verband met Koningsdag. Vanaf donderdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.

Het KNKV is op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur via het telefoonnummer 026-3035400. Meer informatie over contact met het KNKV vind je op deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Verkiezing 'Club van het Jaar 2021'
Verenigingsservice
Verkiezing 'Club van het Jaar 2021'
Ben je trots op de veerkracht die jouw vereniging het afgelopen jaar getoond heeft? Nomineer jouw vereniging dan voor de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’. Naast de erkenning en waardering die jouw vereniging hierdoor krijgt, maakt jouw vereniging kans op de titel ‘Club van het Jaar’, een masterclass naar keuze en een professionele promotievideo. […]
Lees meer
Nieuwe huisstijl KNKV
KNKV Organisatie
Nieuwe huisstijl KNKV
Met de verhuizing naar Papendal presenteert het KNKV een nieuwe huisstijl. Deze komt tot uiting in het nieuwe pand en wordt binnenkort in alle off- en online- uitingen van het KNKV doorgevoerd.
Lees meer
Jubilerende verenigingen 2022
KNKV Organisatie
Jubilerende verenigingen 2022
Het nieuwe jaar is begonnen en voor een aantal verenigingen is dit een extra bijzonder jaar. Voor ruim twintig verenigingen is dit jaar namelijk het jaar van hun 100-, 75- of 50-jarige jubileum. Het KNKV feliciteert deze verenigingen met deze mooie mijlpaal en wenst de verenigingen een fijn jubileumjaar toe. Hieronder zie je welke verenigingen […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd