Technisch kader

<korte beschrijving>

Waarom trainersbegeleiding?

Het antwoord op de vraag waarom trainersbegeleiding nu zo nuttig is wordt eigenlijk het beste gegeven in onderstaand filmpje:

Kijk ook eens op de site van Sportplezier.  

Uitgangspunt van een KNKV opleiding of cursus is dat men specifieke vaardigheden en competenties aanleert die nodig zijn om bepaalde korfbalgerelateerde functies uit te kunnen oefenen. Dit kunnen algemene competenties zijn (bv organisatie van een les/training) maar het gaat met name over korfbalspecifieke vaardigheden (bv spelregelkennis). 

Niet een programma, maar jouw talent is het uitgangspunt! Wat maakt jou bijzonder en onderscheidend als coach. Naast een persoonlijke leerroute faciliteren we een programma waarin je kennis deelt, je laat inspireren door experts en je jezelf verder kunt specialiseren. Het programma bestaat o.a. uit masterclasses, intervisiebijeenkomst, collegiale coaching en praktijksessies! 

Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste inzichten over trainen en coachen?  Wil jij aan de slag met oefenvormen die bijdragen aan de ontwikkeling van de spelers, die wedstrijdecht zijn en die oproepen wat de spelers moeten leren. Wil je meer leren over de begrippen impliciet leren, externe focus, differentieel leren? Dan ben je bij de opleiding KT3 op het juiste spoor.
 
Spelers leren korfballen door het spel te spelen. Ben jij een beginnende trainer en ben je nieuwsgierig hoe je dit kan doen als trainer? Schrijf je in voor de deze opleiding. In de cursus wordt gewerkt aan de hand van de vier inzichten over trainerschap.

Pagina's