Skip to the main content

TASO-regeling: subsidie aanvragen kan tot en met zondag

Financiën

Verenigingen die niet in aanmerking komen voor de generieke steunmaatregelen en die ten minste twintig procent omzetverlies hebben geleden als gevolg van de coronamaatregelen kunnen tot en met aanstaande zondag een aanvraag indienen voor de TASO-regeling. Via deze regeling kunnen verenigingen een subsidie van maximaal tweemaal €3500,- aanvragen.

De regeling Tegemoetkoming Amateursportorganisaties COVID-19 (TASO) dient ter compensatie van vaste kosten in de periode van 1 maart 2020 tot 1 juni 2020. Op dinsdag 22 september is het loket voor de aanvraag van deze regeling geopend en deze sluit op zondag 11 oktober. Meer informatie over de TASO-regeling en het doen van een aanvraag vind je op de website van DUS-I.

Vragen

Neem bij vragen contact op via het ticketsysteem of met je verenigingsadviseur.

Foto: Maarten Boot, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Compensatieregeling Buma, Sena en Videma
Financiën
Compensatieregeling Buma, Sena en Videma
Betaalt jouw vereniging een licentievergoeding om muziek te draaien en tv te kijken in de kantine? Omdat kantines een tijd dicht zijn geweest komen Buma, Sena en Videma met een compensatieregeling.
Lees meer
‘Samen dragen we een steentje bij’
Financiën
‘Samen dragen we een steentje bij’
DVO/Accountor A1 is één van de ruim 60 teams, die de komende weken een wedstrijd laat sponsoren voor Spieren voor Spieren én voor de eigen vereniging. Teambegeleidster Jolanda van Golberdinge maakte de actie aan en ziet dat haar A1 al 26 sponsors verzameld heeft. “Voor alle kinderen is het belangrijk dat ze kunnen sporten. Voor […]
Lees meer
Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen
Financiën
Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen
Al 250 korfbalverenigingen gaan aankomende zaterdag van start met de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen verenigingen extra inkomsten genereren door loten te verkopen. Door nieuwe online ontwikkelingen en gamification wordt het verkopen van loten elk jaar makkelijker en leuker. Wil je deze kans net als deze 250 verenigingen ook niet laten liggen? Schrijf je […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt