Skip to the main content

Synergo: ‘Meer omzet dan vroeger’

Best practice Gezonde sportomgeving

‘De gezondere sportkantine heeft ook de korfbalverenigingen in Nederland bereikt. Daar is Synergo uit Utrecht een mooi voorbeeld van. Begin dit jaar kreeg de vereniging uit handen van wethouder Maarten van Ooijen het zilveren Team:Fit-certificaat uitgereikt. Een waardering die uitdrukt hoe gezond het voedingsaanbod in de kantine is.’

Zo luidt de intro van het artikel op Clubbase over het voedingsaanbod van Synergo, getiteld ‘Er waren twijfels of het rendabel zou zijn; we hebben meer omzet dan vroeger’. Naast Esther Feldmann van de food- en wervingscommissie van Synergo wordt ook Gert-Jan Kraaijeveld (manager Korfbalparticipatie KNKV) opgevoerd. Het Clubbase-artikel lees je hier.

Eerder al werd in het KNKV Magazine aandacht besteed aan de gezonde sportkantine van Synergo. Dit artikel lees je hier.

KV VERS

In september starten ODO Maasland en Wit-Blauw/Green Organics met het KV VERS-programma. Uitgekozen na het inleveren van een bidbook, gaan deze verenigingen op weg naar een gezondere sportomgeving. Zij worden hierbij twee jaar lang begeleid en gaan fungeren als modelverenigingen. Meer over het KV VERS-project lees je hier.

Foto: Synergo

Gerelateerde artikelen

DTS verwelkomt nieuwe leden na #korfbalzomer
Best practice Ledenwerving/-behoud Schoolkorfbal
DTS verwelkomt nieuwe leden na #korfbalzomer

Afgelopen zomer heeft het KNKV samen met verenigingen een mooie #korfbalzomer neergezet. DTS maakte goed gebruik van de korfbalzomer-activiteiten en hield hier zes nieuwe jeugdleden aan over.

Lees meer
Rookvrij Kinderspel: teken voor rookvrije accommodatie
Gezonde sportomgeving
Rookvrij Kinderspel: teken voor rookvrije accommodatie

Het nieuwe korfbalseizoen staat voor de deur. Met een rookvrije sportaccommodatie laat je zien dat je vereniging een sportieve en gezonde leefomgeving is en verklein je de kans dat kinderen later gaan roken. Veel korfbalverenigingen zijn al rookvrij. Wil je dat jouw vereniging ook rookvrij wordt? Teken dan samen met zo veel mogelijk andere leden voor ‘rookvrij’.

Lees meer
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem

De nieuwe kantine van Oost-Arnhem is het resultaat van goede samenwerkingen. De kantine heeft een maatschappelijke functie en is een ‘clubhuis van de buurt’. Hoe kreeg de vereniging dit voor elkaar?

Lees meer

Topartikelen

Verenigingsservice
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem