Skip to the main content

Start zaalcompetitie, setup livestream

Competitie

Nadat in de hoogste klassen de competitie al is gestart, begint aankomende zaterdag ook voor het grootste deel van korfballend Nederland de zaalcompetitie. “We zijn heel blij dat alle teams van start kunnen gaan met de zaalcompetitie. Vooralsnog zonder publiek, maar hier biedt livestream een mooie oplossing voor. Wij wensen iedereen heel veel plezier aankomend weekend”, aldus manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld.

Als je mensen thuis de mogelijkheid wil bieden om de wedstrijden toch te bekijken, kun je deze via livestream uitzenden. Om verenigingen te helpen bij het opzetten van een livestream, is er een stappenplan waarin je de benodigdheden en de minimale setup voor een eenvoudige livestream vindt. Dit stappenplan is ontwikkeld in samenwerking met de livestreamcrews van de Korfbal Leagueverenigingen en vind je op deze pagina.

Alles over de zaalcompetitie

Alle informatie over de competitie vind je in het competitiegedeelte op KNKV.nl. Het programma, de uitslagen en standen van álle klassen vind je in de app KNKV Wedstrijdzaken.

Voor verslaglegging van de hoogste klassen ga je naar korfbal.nl, hét platform voor korfbalfans.

Scoren voor je vereniging en Spieren voor Spieren

Van 27 november tot 29 december kunnen alle korfbalteams in Nederland een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per 3 doelpunten. De helft van de opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, de andere helft naar je vereniging. Meedoen aan de actie is eenvoudig en aanmelden doe je via scorenmet.nl/daan.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Programma veld najaar en webinars over competitie
Competitie
Programma veld najaar en webinars over competitie
Het veldprogramma voor de najaarscompetitie is definitief en is zojuist via Sportlink verstuurd naar alle verenigingen. Het altijd actuele programma is ook in te zien via de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club. Het programma wordt de komende dagen in de website geladen. De actuele competitie-indelingen vind je hier. Het overzicht met de veelgestelde vragen over […]
Lees meer
Conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020
Competitie
Conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020
Verenigingen kunnen vanaf vandaag het conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020 inzien in Sportlink Club. Mutaties kunnen worden doorgevoerd tot en met 17 augustus. Daarna wordt zo snel mogelijk het programma afgerond.
Lees meer
Toernooi E- en D-jeugd voorafgaand aan Korfbal Leaguefinale
Competitie
Toernooi E- en D-jeugd voorafgaand aan Korfbal Leaguefinale
Zaterdag 16 april wordt in Rotterdam Ahoy de Korfbal Leaguefinale gespeeld. Maar dat niet alleen. Voor de jeugdige toeschouwers is er die dag op het voorplein van Ahoy van alles te beleven. Zo zijn er diverse challenges, staan er springkussens en voor E- en D-jeugdteams wordt een heel toernooi georganiseerd. Aanmelden voor dit toernooi kan […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt