Skip to the main content

Start zaalcompetitie, setup livestream

Competitie

Nadat in de hoogste klassen de competitie al is gestart, begint aankomende zaterdag ook voor het grootste deel van korfballend Nederland de zaalcompetitie. “We zijn heel blij dat alle teams van start kunnen gaan met de zaalcompetitie. Vooralsnog zonder publiek, maar hier biedt livestream een mooie oplossing voor. Wij wensen iedereen heel veel plezier aankomend weekend”, aldus manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld.

Als je mensen thuis de mogelijkheid wil bieden om de wedstrijden toch te bekijken, kun je deze via livestream uitzenden. Om verenigingen te helpen bij het opzetten van een livestream, is er een stappenplan waarin je de benodigdheden en de minimale setup voor een eenvoudige livestream vindt. Dit stappenplan is ontwikkeld in samenwerking met de livestreamcrews van de Korfbal Leagueverenigingen en vind je op deze pagina.

Alles over de zaalcompetitie

Alle informatie over de competitie vind je in het competitiegedeelte op KNKV.nl. Het programma, de uitslagen en standen van álle klassen vind je in de app KNKV Wedstrijdzaken.

Voor verslaglegging van de hoogste klassen ga je naar korfbal.nl, hét platform voor korfbalfans.

Scoren voor je vereniging en Spieren voor Spieren

Van 27 november tot 29 december kunnen alle korfbalteams in Nederland een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per 3 doelpunten. De helft van de opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, de andere helft naar je vereniging. Meedoen aan de actie is eenvoudig en aanmelden doe je via scorenmet.nl/daan.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Geen veldcompetitie in het voorjaar
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar

In alle klassen zal dit voorjaar helaas geen veldcompetitie kunnen plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond en het eerder gepresenteerde openingsplan.

Lees meer
Korfbal Leaguefinale in RTM Stage van Rotterdam Ahoy
Competitie
Korfbal Leaguefinale in RTM Stage van Rotterdam Ahoy

De Korfbal Leaguefinale wordt zaterdag 17 april (16.00 uur) gespeeld in RTM Stage van Rotterdam Ahoy. De seizoensontknoping vindt dit jaar zonder publiek plaats. Daarom hebben het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam …

Lees meer
Coronatoegangsbewijs verplicht in sporthallen en -zalen
Bestuurders Competitie
Coronatoegangsbewijs verplicht in sporthallen en -zalen

De Rijksoverheid heeft op dinsdag 2 november in haar persconferentie aangekondigd dat het coronatoegangsbewijs (CTB) van toepassing wordt voor de binnensportcompetities. Het KNKV hecht er veel waarde aan te …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Voortgang zaalcompetitie 2021/2022
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs