Skip to the main content

Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen

Financiën Korfbalaanbod

Voor het versterken, verbeteren of vernieuwen van het korfbalaanbod voor inclusieve doelgroepen kunnen verenigingen sportstimuleringsbudget aanvragen. Dit budget kun je onder andere gebruiken voor de promotie van de sportactiviteiten voor inclusieve doelgroepen, het aanschaffen van specifiek sportmateriaal voor deze doelgroep of om een samenwerking op te zetten met bijvoorbeeld een revalidatiecentrum, zorgcentrum, wijkcentrum of verzorgingstehuis.

Bij inclusieve doelgroepen gaat het om mensen waarvoor sporten niet vanzelfsprekend is door hun leeftijd, fysieke of mentale gezondheid, etnische achtergrond, seksuele geaardheid of sociale positie. Vanuit het Sportakkoord wordt ingezet op het uitbreiden en versterken van sport- en beweegaanbod voor deze doelgroep, zodat meer mensen een leven lang sportplezier ervaren in een inclusieve omgeving. Verenigingen kunnen maximaal €850,- aanvragen. Meer over inclusief sporten lees je hier. Het stimuleringsbudget aanvragen doe je hier.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Extra inkomsten met Grote Clubactie: meedoen kan nog steeds
Financiën
Extra inkomsten met Grote Clubactie: meedoen kan nog steeds

Met de Grote Clubactie kun je op een veilige manier extra inkomsten genereren voor je vereniging. De actie loopt tot eind november en meedoen kan nog steeds.

Lees meer
Licenties Auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie Financiën
Licenties Auteursrechten muziek en beeld

Wordt bij jullie in de kantine muziek gedraaid? Of kijken jullie wel eens een wedstrijd op de tv die in de accommodatie hangt? Dan kan het zijn dat je daar een licentie van Buma/Stemra, Sena en/of Videma voor moet hebben.

Lees meer
Uitbetaling stayfit-shirts
Financiën
Uitbetaling stayfit-shirts

Veel leden en fans hebben stayfit-shirts besteld om hun vereniging financieel te steunen. ERIMA, Korfbaltotaal en het KNKV hebben deze actie opgezet om verenigingen financieel te steunen in de tijd van het coronavirus.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
Webinar over vrijwilligers
Korfbalaanbod Schoolkorfbal
Online kennissessies korfbal op school
Opleidingen Trainers
KT4: dé opleiding voor ambitieuze korfbaltrainers