Skip to the main content

Spelregels: IKF presenteert herziening

Competitie

Onder de titel ‘The Rules of Korfball 2020’ heeft de Internationale Korfbal Federatie donderdag een nieuwe versie van het spelregeldocument gelanceerd. De spelregels uit dit pakket gaan in op 1 september.

Het nieuwe spelregeldocument vind je hier. Het KNKV komt begin augustus met een Nederlandse uitwerking en vertaling én een toelichting op de belangrijkste wijzigingen.

Foto: Wim de Bruijne, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Korfbal League start op z'n vroegst in januari
Competitie
Korfbal League start op z'n vroegst in januari
Het KNKV heeft de Korfbal Leagueverenigingen zaterdag geïnformeerd dat de Korfbal League op z’n vroegst in januari 2021 zal kunnen starten. De competitie-routekaart volgend is het spelen van een volledige competitie in de reguliere poule van twaalf niet meer haalbaar en dus is nu de optie met twee poules van zes van kracht.
Lees meer
Competitieschema seizoen 2021-2022
Competitie
Competitieschema seizoen 2021-2022
Vandaag is het competitieschema voor het seizoen 2021-2022 gepubliceerd en verstuurd naar alle verenigingen. In het schema wordt aangegeven welke weekenden als competitieweekenden zijn aangemerkt, welke als inhaal- en welke als vrije weekenden. Het schema voor het aankomende seizoen kent dezelfde structuur als de afgelopen seizoenen, hier zitten geen opvallende wijzigingen in. De competitie start […]
Lees meer
Informatie en livestream Korfbal League
Competitie
Informatie en livestream Korfbal League
Vandaag spelen de Korfbal Leagueteams oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Korfbal Leaguecompetitie die over twee weken van start gaat. De oefenwedstrijden kun je volgen via livestream. Alle informatie over de Korfbal League en de livestreams vind je op www.korfbal.nl en de socialemediakanalen van Korfbal.nl.   Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt