Skip to the main content

Servicecijfer KNKV 2018 bekend

KNKV Organisatie Verenigingsservice

Sinds 2016 voert het KNKV jaarlijks in juni de servicemeting uit. Dit onderzoek bestaat uit 2 delen; een tevredenheidsmeting en een behoefte-onderzoek onder de verenigingen. Op basis van de resultaten uit de tevredenheidsmeting kan de KNKV-organisatie ingericht worden waardoor een hogere tevredenheid onder de verenigingen ontstaat.

Het behoefte-onderzoek geeft inzicht op welke gebieden verenigingen advies/ondersteuning willen hebben. Hiermee willen we de producten en diensten van het KNKV zo optimaal mogelijk afstemmen op de verenigingen. Het overall servicecijfer wat het KNKV in 2018 kreeg is een 6,8. Dat zit net onder het cijfer van 2017 (7,0). De onderwerpen waarbij, volgens de verenigingen, op dit moment het meeste behoefte is aan ondersteuning zijn zichtbaarheid, trainersopleidingen en technisch beleid. Terwijl ook arbitrage hoog scoort.

In de Infographic Servicemeting 2018 zie je de meest belangrijke resultaten van de meting. De komende maanden gaat het KNKV aan de slag om de advies- en ondersteuningsvragen af te handelen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan via het ticketsysteem. In het voorjaar van 2019 houdt het KNKV wederom een servicemeting.

Gerelateerde artikelen

KNKV zet met EC-subsidie verder in op internationale ontwikkeling
KNKV Organisatie
KNKV zet met EC-subsidie verder in op internationale ontwikkeling

Vorige week heeft de Europese Commissie bekendgemaakt dat het KNKV een subsidie van 186.000 euro ontvangt voor het opleiden van coaches en kader in Polen, Spanje en China.

Lees meer
Bondsraad 27 juni
KNKV Organisatie
Bondsraad 27 juni

Zaterdag 27 juni vindt de bondsraadvergadering plaats. Op de agenda staan onder andere enkele reglementswijzigingen. Deze worden voorgelegd aan de stemgerechtigde bondsraadsleden, de vertegenwoordigers van de verenigingen.

Lees meer
Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer
KNKV Organisatie
Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer

Na een mooie korfbalzomer start aankomen weekend de competitie van het seizoen 2020/2021. Een mooi moment om KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader, in een nieuw jasje te steken. Ook Korfbal.nl, het platform voor korfbalfans, en School-korfbal.nl hebben een andere look and feel gekregen.

Lees meer

Topartikelen

Verenigingsservice
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem