Skip to the main content

Servicecijfer KNKV 2018 bekend

KNKV Organisatie Verenigingsservice

Sinds 2016 voert het KNKV jaarlijks in juni de servicemeting uit. Dit onderzoek bestaat uit 2 delen; een tevredenheidsmeting en een behoefte-onderzoek onder de verenigingen. Op basis van de resultaten uit de tevredenheidsmeting kan de KNKV-organisatie ingericht worden waardoor een hogere tevredenheid onder de verenigingen ontstaat.

Het behoefte-onderzoek geeft inzicht op welke gebieden verenigingen advies/ondersteuning willen hebben. Hiermee willen we de producten en diensten van het KNKV zo optimaal mogelijk afstemmen op de verenigingen. Het overall servicecijfer wat het KNKV in 2018 kreeg is een 6,8. Dat zit net onder het cijfer van 2017 (7,0). De onderwerpen waarbij, volgens de verenigingen, op dit moment het meeste behoefte is aan ondersteuning zijn zichtbaarheid, trainersopleidingen en technisch beleid. Terwijl ook arbitrage hoog scoort.

In de Infographic Servicemeting 2018 zie je de meest belangrijke resultaten van de meting. De komende maanden gaat het KNKV aan de slag om de advies- en ondersteuningsvragen af te handelen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan via het ticketsysteem. In het voorjaar van 2019 houdt het KNKV wederom een servicemeting.

Gerelateerde artikelen

Aanpassingen sportprotocol NOC*NSF
Verenigingsservice
Aanpassingen sportprotocol NOC*NSF

Met ingang van 1 juli zijn de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus versoepeld. NOC*NSF heeft op 26 juni een nieuw algemeen sportprotocol opgesteld. Dit protocol heeft de sportkoepel op 30 juni op enkele punten aangepast.

Lees meer
China en KNKV verstevigen band
KNKV Organisatie
China en KNKV verstevigen band

Tijdens de Korfbal Challenge hebben China en het KNKV afgesproken hun samenwerking te intensiveren. De landen zullen deelnemen aan toernooien in elkaars land en Nederlandse experts gaan in China helpen bij het opzetten van jeugdkorfbal.

Lees meer
In memoriam: Bob de Die
KNKV Organisatie
In memoriam: Bob de Die

Ons heeft het bericht bereikt dat erelid Bob de Die, voormalig vice-voorzitter van het KNKV en voormalig voorzitter van de Internationale Korfbal Federatie, op 86-jarige leeftijd is overleden.

Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar
Bestuurders Verenigingsservice
Vanaf nu mogelijk: invullen verenigingsmonitor 2020-2021