Toolkit schoolkorfbal, een mooi hulpmiddel

Toolkit schoolkorfbal, een mooi hulpmiddel

Ledenwerving en –behoud Schoolkorfbal

Beginnen met schoolkorfbal? Gebruik de toolkit!

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker ook voor het starten met schoolkorfbal binnen een vereniging waar een vruchtbare samenwerking creëren tussen scholen en de vereniging belangrijk is. Zo maken scholen kennis met verschillende lesprogramma's, ervaren kinderen het plezier van korfbal en kun je als vereniging je maatschappelijke rol vergroten en nieuwe leden werven. Schoolkorfbal kan veel voor jouw vereniging betekenen en is makkelijk te organiseren. Het KNKV helpt je daar graag bij en heeft daarvoor een toolkit ontwikkeld.

Met de toolkit kan elke vereniging in eenvoudige stappen schoolkorfbalactiviteiten opzetten en een goede samenwerking met het onderwijs opbouwen. Als schoolkorfbal op een gestructureerde manier wordt opgezet is de kans op succes het grootst. De toolkit helpt daarbij.
Maar de toolkit is ook geschikt voor ervaren verenigingen die nieuwe ideeën willen opdoen en ervaringen willen uitwisselen. In drie stappen helpt de toolkit ook jouw vereniging op weg. Per stap vind je uitleg, tips en middelen die je vereniging kan gebruiken. En ook op deze website vind je de nodige informatie.

 

 

Datum: 20 maart 2019 uur