Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal dat je vereniging kunt aanbieden aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. Scoro, Jumper, Funny en Spurt vormen de basis van de Kangoeroe Klup. De welbekende Kangoeroes hebben een restyling ondergaan en gaan inmiddels met een frisse nieuwe look door het leven. De animatie hiernaast laat deze metamorfose zien.

Met een goede aanpak kun je kinderen al op jonge leeftijd aan je vereniging binden, wat bijdraagt aan je ledenwerving en helpt bij het verbreden van de F-Jeugd.

De clinic FF bewegen kan hierbij ondersteunen. Deze training leert trainers van deze jonge kinderen om op verantwoorde wijze de juiste oefenstof aan te bieden. Meer informatie over de clinic FF bewegen is op te vragen via het aanvraagformulier.

Gratis shirt!
Het Kangoeroe Klup lidmaatschap kost €10,50 per lid per jaar. Nieuwe Kangoeroe Klupleden krijgen gratis het mooie Kangoeroe Klup t-shirt van het KNKV toegestuurd.

Aanmelden Kangoeroe Klupleden?
Dat doe je in Sportlink Club op de volgende manier

  • Controleer eerst in Sportlink of in het ‘Zoekscherm’ bij bondssporten ‘- / Kangoeroe Klup’ staat. Indien dit niet het geval is, graag melding maken via het online ticketsysteem van het KNKV.
  • Voordat je iemand lid kunt maken van de Kangoeroe Klup dient deze als lid aangemeld te zijn bij het KNKV. Dit aanmelden moet gebeuren zonder het toekennen van de spelactiviteit.
  • Je maakt iemand definitief lid van de Kangoeroe Klup door het scherm met persoonsdetails op te roepen. Daar ga je naar het tabblad ‘Sport’. Daar voeg je bij spelactiviteit het lidmaatschap toe door op het groene plusje te klikken.

Wil je vereniging een Kangoeroe Klup opstarten?
Gebruik het draaiboek! Deze vind je onder download hulpmidden. We hebben verschillende hulpmiddelen voor je samengesteld. Welke en hoe je ze kunt gebruiken lees daar ook.  

Heb je een leuk evenement? Huur dan het Kangoeroepak!
Altijd een succes bij de kinderen! Het huren van het pak kost € 20,00 plus € 50,00 borg en eventuele verzend-/administratiekosten € 7,50 (pakket).
Je vraagt het pak aan via het aanvraagformulier.

 

Download hulpmiddelen

  • Webpakket
  • Draaiboek 'starten met de Kangoeroe Klup
  • Spellenmap Kangoeroe Klup
  • Kleurplaten Kangoeroe Klup
  • Diploma Kangoeroe Klup